Szép vagyok? Ti mit gondoltok rólam? Nem tartom magam szépnek. Csúnya vagyok?
Figyelt kérdés
Szép vagyok?
Szerintetek szép vagyok?Mitől lehetnék szebb?Nem érzem magam szépnek.14/L vagyok. Őszinte válaszokat kérek. Elnézést a magamutogató képek miatt,de így az alakomat is láthatjátok.
#szépség #Lány/14
2012. nov. 8. 16:39
1/13 anonim válasza:
Persze,hogy szép vagy!És az alakod is tökély!
2/13 anonim válasza:
Az utcsó képen nem néztél ki rosszul. A többi kép bocsi borzalom.
3/13 anonim válasza:
Nem, szerintem szörnyű vagy... Előnytelen ruhákat hordasz, pedig jó lenne az alakod. A koptatott farmer kövérít. Viseljél csajosabb ruhákat, ezek a nagy bumszli cipők nagyon rondák! A hajad rossz, növeszd meg, és ne fesd.
4/13 anonim válasza:
szerintem jó az alakod,és szép arcod van,csak a hajad nem tetszik:(
5/13 anonim válasza:
szerintem szép vagy, viszont a stílusod és a hajad nem tetszik... még szerencse, hogy ezen könnyen változtathatsz :)
6/13 anonim válasza:
Szerintem egy teljesen átlagos tini vagy.
Nem kiemelkedően szép, de nincs veled semmi gond.
7/13 anonim válasza:
teljesen átlagos, unszimpatikus, pózoló kis tini vagy.
9/13 anonim válasza:
Szerintem a hajad borzalmas, növeszd meg, és legyen természetes színe. A többi átlagos. 22/L
10/13 mmano88 válasza:
Szerintem szép vagy. :) A hajad viszont nekem sem tetszik. Ez a szőkített vagy melíros vagy milyen nem igazán áll jól.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!