Hason lévő striák eltakarása egy ízléses tetoválással? (Képek alul) Srácok, ti mit gondoltok?
Már most megköszönöm a "fogadd el magad így, ahogy vagy" tanácsokat tehát ugorjunk és azok írjanak, akik szintén rendkívül gátlásosak a striáik miatt. Fiatal vagyok még és képtelen vagyok elfogadni magam ezekkel a striákkal. Volt egy betegségem, ami miatt hipp-hopp felkaptam magamra 40 kg-t. A hasamon a bőr csúnyám megszakadozott a köldök környékén de egy ízléses tetoválással el lehetne takarni.
Képek:
Jöhet pozitív, negatív komment is! Ki az aki megcsináltatná? Ki az, aki nem? Srácok nektek tetszene ez egy lányon?
Szia!
Szerintem az ötlet jö, de ha terhes leszel és megnő a pocid, nem fog szétesni teljesen a tetkó? Mert az nagyon csúnya lenne utána.
Az 1. link szerintem jól néz ki.
26L
Nem olvastam el a válaszokat, ne haragudj.
Először is, én a helyedben várnék, nem tudom akarsz-e szülni.
A minták nekem nem tetszenek, én más stílusban tetováltattam, de nyilván ez már egyéni szociális probléma, de ezzel nem tudom mennyire tudnád takarni a hosszú csíkokat, kövér vagyok, fogyok, nekem is vannak.
Akkor, próbáltad már házilag eltüntetni a csíkokat? Pl. masszírozás, sport, dermaroller (olyan, mintha tetoválnának, csak nincs minta, ez elvileg felélénkíti a mittomén miket és csodákra képes, ahogy tűkkel végig görgetnek rajtad)
Én ki vagyok és még leszek varrva alaposan, eddig elég sok pozitívum ért, de nem elhanyagolható, hogy sokaknak nem tetszik.
23/L
nekem nem tetszik, hason eleve fura, és még a terhesség miatt sem ajánlott. nekem is vannak striáim, sajna ez elkerülhetetlen, ha változott a súlyod.. de ha elfogadsz egy véleményt, szerintem ne akard eltakarni. az is a részed, arra emlékeztet, hogy mennyit küzdöttél a betegségeddel, fogyásoddal.
20L
Szia! Megcsináltad?
Én teljesen megértelek. nekem gyógyszeres kezelés miatt ment tönkre a bőröm, hatalmas striák vannak rajta. Az elsődleges célom, hogy megszabaduljak minden súlyfeleslegemtől, izmosabb legyek, és feszes legyen a bőröm. Aztán jöhet a tetoválás.
A linkelt nekem sem tetszik, és ha rosszul csinálják meg, akkor valóban csak ront a helyzeten. Az a lényeg, hogy minél árnyaltabb minta legyen a csíkokon, sehol ne látszódjanak a vonalak, hacsak nem lehet beletervezni a mintába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!