Hason lévő striák eltakarása egy ízléses tetoválással? (Képek alul) Srácok, ti mit gondoltok?
Már most megköszönöm a "fogadd el magad így, ahogy vagy" tanácsokat tehát ugorjunk és azok írjanak, akik szintén rendkívül gátlásosak a striáik miatt. Fiatal vagyok még és képtelen vagyok elfogadni magam ezekkel a striákkal. Volt egy betegségem, ami miatt hipp-hopp felkaptam magamra 40 kg-t. A hasamon a bőr csúnyám megszakadozott a köldök környékén de egy ízléses tetoválással el lehetne takarni.
Képek:
Jöhet pozitív, negatív komment is! Ki az aki megcsináltatná? Ki az, aki nem? Srácok nektek tetszene ez egy lányon?
Amit elfelejtettem:
Mikor végre elérem az 54 kg-os testsúlyomat, akkor fogom megcsináltatni. :)
és vállalják?
kérdeztél tattoost?
KÉREK MINDENKIT, HOGY ÉLETKORT ÉS NEMET ÍRJON! :)
Nagyon köszönöm!
Lézerkezelés,mikrodermabrázió,mezoterápia? Ezek mind csökkentik(ha nem is tüntetik el teljesen) a striákat és szerintem inkább csak utána kéne ha még mindig zavar.
Meg szerintem nem is nézne ki jól a tetoválás a strián.Vagy teljesen fedné? 18/F
Értem. Talán előtte hennával kipróbálom. Az lejön, ha nem tetszik. :) Persze a képeket csak mutatóba szántam, hogy kb. ilyet szeretnék, de nem pontosan ugyanilyet. De azt hiszem nem a minta a lényeg. Várom a további véleményeket! :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!