Hason lévő striák eltakarása egy ízléses tetoválással? (Képek alul) Srácok, ti mit gondoltok?
Már most megköszönöm a "fogadd el magad így, ahogy vagy" tanácsokat tehát ugorjunk és azok írjanak, akik szintén rendkívül gátlásosak a striáik miatt. Fiatal vagyok még és képtelen vagyok elfogadni magam ezekkel a striákkal. Volt egy betegségem, ami miatt hipp-hopp felkaptam magamra 40 kg-t. A hasamon a bőr csúnyám megszakadozott a köldök környékén de egy ízléses tetoválással el lehetne takarni.
Képek:
Jöhet pozitív, negatív komment is! Ki az aki megcsináltatná? Ki az, aki nem? Srácok nektek tetszene ez egy lányon?
9 - nek:
már mindenféle kezelésnek utána néztem, volt amelyik hatásos is volt, de négy vastag ággal nem tudnak mit kezdeni. Azt mondják túl mély és semmi sem segíthet rajta. A köldököm két oldalán futnak fel és borzasztóan látszanak, hiába bőrszínűek.
Igen, a tetoválás teljesen fedné és nem látszana alatta.
De a stiria az nem dudorodik ki?
Egyébként egy sima filctollal is kipróbálhatod, hogy rajzolgatsz valamit a hasadra. Az könnyebben lemosható mint a henna.
13.-nak:
Nekem nem, mert simára van radírozva hála egy előző kezelésnek, de még ez sem tüntette el. :( A tapintása jobb lett, de a látványon nem javított.
Én pajzsmirigyes vagyok és 4 hónap alatt 20kg jött fel megállíthatatlanul, pedig diétázni kezdtem, amikor láttam hogy hízok.
Úgyhogy létezik ilyen betegség. :(
Semmilyen hasplasztika nem jöhet szóba? Sebészt kérdeztél?
Amúgy én megcsináltatnám a tetkót, ha ez megoldást jelentene vagy ha csak szimplán jobban érezném magam tőle.
Eltaláltad. :) Napi 125 mg letroxot szedtem, amire egyik pillanatról a másikra allergiás lettem úgy 3 éve. Majdnem megfulladtam tőle, bedagadt a nyelvem és a torkom. Akkor egy héten keresztül hormon injekciókkal bombáztak (diadrezon) és ettől szedtem fel 4 hónap alatt 26 kg. A többi kg a pajzsmirigyemnek köszönhető.
Azóta beállítottak egy másik gyógyszerre, de a kilók megmaradtak.
16-os!
Köszönöm a válaszod! Azóta hogy állsz testsúlyilag?
ez a tattoo nagyon nem tetszik.
23f
16-os vagyok, jelenleg 56 kiló vagyok. :)) Aminek nagyon örülök. :)
Nekem is vannak striáim a hirtelen hízás majd fogyás után, de nekem a combomon (én combra és fenékre hízok).
Olyan 52-53kg körül voltam mindig, aztán hirtelen 72kg lettem. Egyenlőre 56kg-ig sikerült visszacsökkenteni.
Hozzáteszem, a paleolit táplálkozás is közrejátszott a fogyásban. Nagyon sokat segít az életmódváltás a pajzsmirigyműködés helyreállításában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!