Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hason lévő striák eltakarása...

Hason lévő striák eltakarása egy ízléses tetoválással? (Képek alul) Srácok, ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Már most megköszönöm a "fogadd el magad így, ahogy vagy" tanácsokat tehát ugorjunk és azok írjanak, akik szintén rendkívül gátlásosak a striáik miatt. Fiatal vagyok még és képtelen vagyok elfogadni magam ezekkel a striákkal. Volt egy betegségem, ami miatt hipp-hopp felkaptam magamra 40 kg-t. A hasamon a bőr csúnyám megszakadozott a köldök környékén de egy ízléses tetoválással el lehetne takarni.

Képek:

[link]

[link]

Jöhet pozitív, negatív komment is! Ki az aki megcsináltatná? Ki az, aki nem? Srácok nektek tetszene ez egy lányon?

2012. nov. 27. 20:34
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

9 - nek:

már mindenféle kezelésnek utána néztem, volt amelyik hatásos is volt, de négy vastag ággal nem tudnak mit kezdeni. Azt mondják túl mély és semmi sem segíthet rajta. A köldököm két oldalán futnak fel és borzasztóan látszanak, hiába bőrszínűek.

Igen, a tetoválás teljesen fedné és nem látszana alatta.

2012. nov. 27. 21:29
 12/26 anonim ***** válasza:
Szerintem a második link jól néz ki, de szerintem is próbáld ki a hennát!
2012. nov. 27. 21:36
 13/26 anonim ***** válasza:

De a stiria az nem dudorodik ki?

Egyébként egy sima filctollal is kipróbálhatod, hogy rajzolgatsz valamit a hasadra. Az könnyebben lemosható mint a henna.

2012. nov. 27. 23:13
 14/26 A kérdező kommentje:

13.-nak:

Nekem nem, mert simára van radírozva hála egy előző kezelésnek, de még ez sem tüntette el. :( A tapintása jobb lett, de a látványon nem javított.

2012. nov. 28. 12:36
 15/26 laci911 ***** válasza:
56%
Hogyan szedtél fel 40kgt?Én 35adtam le...és szerintem ez csak azért szedtem fel mert lusta voltam meg ettem a szemet...Max akkor hinném el ha pajzsmirigyes vagy.....
2012. nov. 28. 16:07
 16/26 anonim ***** válasza:

Én pajzsmirigyes vagyok és 4 hónap alatt 20kg jött fel megállíthatatlanul, pedig diétázni kezdtem, amikor láttam hogy hízok.

Úgyhogy létezik ilyen betegség. :(

Semmilyen hasplasztika nem jöhet szóba? Sebészt kérdeztél?

Amúgy én megcsináltatnám a tetkót, ha ez megoldást jelentene vagy ha csak szimplán jobban érezném magam tőle.

2012. nov. 28. 16:18
 17/26 A kérdező kommentje:

Eltaláltad. :) Napi 125 mg letroxot szedtem, amire egyik pillanatról a másikra allergiás lettem úgy 3 éve. Majdnem megfulladtam tőle, bedagadt a nyelvem és a torkom. Akkor egy héten keresztül hormon injekciókkal bombáztak (diadrezon) és ettől szedtem fel 4 hónap alatt 26 kg. A többi kg a pajzsmirigyemnek köszönhető.

Azóta beállítottak egy másik gyógyszerre, de a kilók megmaradtak.

2012. nov. 28. 16:20
 18/26 A kérdező kommentje:

16-os!

Köszönöm a válaszod! Azóta hogy állsz testsúlyilag?

2012. nov. 28. 16:22
 19/26 anonim ***** válasza:

ez a tattoo nagyon nem tetszik.

23f

2012. nov. 28. 16:28
 20/26 anonim ***** válasza:

16-os vagyok, jelenleg 56 kiló vagyok. :)) Aminek nagyon örülök. :)

Nekem is vannak striáim a hirtelen hízás majd fogyás után, de nekem a combomon (én combra és fenékre hízok).

Olyan 52-53kg körül voltam mindig, aztán hirtelen 72kg lettem. Egyenlőre 56kg-ig sikerült visszacsökkenteni.

Hozzáteszem, a paleolit táplálkozás is közrejátszott a fogyásban. Nagyon sokat segít az életmódváltás a pajzsmirigyműködés helyreállításában.

2012. nov. 28. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!