Mik a feltételei annak, hogy te modell legyél?
Figyelt kérdés
olyat is hallottam, hogy az elvárás 50kg-ig jó és a 175 cm...2012. nov. 26. 17:58
1/4 anonim válasza:
173 cm fölötti magasság, karakteres arc, sportos vékony test, szép egészséges bőr, természetes bőrszín, ne legyen mű a hajszín se.
2/4 anonim válasza:
Hát, ahhoz hogy én modell legyek, kéne fiatalodnom vagy 25 évet, le kéne még fogynom vagy 10 kilót és nőnöm kéne vagy 15 centit. Nem mellesleg, elkélne még pár plasztikai műtét a fejemen, hogy jól sminkelhetővé tegyék. kb ennyi.
3/4 A kérdező kommentje:
de ha én 170 cm vagyok akkor már nincs is lehetőségem?
2012. nov. 27. 15:17
4/4 anonim válasza:
óóó mer nincs . hagyjatok már az olyanokkal hogy "minimum 173nak kell lenn"..amikor számos szép modell 170cm..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!