Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen ruhák állnak jól egy...

Milyen ruhák állnak jól egy 16 éves pasin?

Figyelt kérdés

178 cm 67 kg , ár nem igazán számít

meg mondjuk milyen óra, karkőtő , nyaklánc meg hasonlók tetszenek nektek csajok? pontos neveket meg linkeket is adhattok ha tudtok, köszi

2009. aug. 17. 03:40
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
Ez nem kor vagy pénz kérdése, inkább értelmesebb dolgokon törd a fejed.
2009. aug. 17. 07:52
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
A karkötö, nyaklánc nagyon cigányos...
2009. aug. 17. 07:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, én már 26 leszek, de van egy hasonló korú öcsém, mint te. Náluk azt tapasztalom, hogy mostmár nem igazán jön be a bő nadrág, kilógó alsógatyóval, meg XXl-es póló. Inkább az ingek, vannak tök jópofa kockás, színes ingek, amin vannak csillogó bigyók, halálfejek:)

A kicsit passzosabb póló, sima farmerrel. Tesóm nem használ órát, karkötőből, nyakláncból is inkább a fából készültet szereti.

Nem vagy valami kövér srác, úgyhogy szerintem neked minden ruha jól áll.

2009. aug. 17. 08:32
 4/4 anonim ***** válasza:
53%

a lényeg az,h ki van a ruha alatt.egy irtó ronda srácon hiába van csilli villi ruha,ha egyszerűen undorito a pasi.

én mondjuk imádom ha egy fiun feszes a nadrág,meg van öve..plusz a karóra..minél nagyobb,annál jobb.

2009. aug. 17. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!