Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hány éves korban érnek meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korban érnek meg a fiúk általában egy komoly kapcsolatra? Lehetnek szerelmesek egy lányba 17-18-19 évesen úgy, hogy kapcsolatra még nem állnak készen?

Figyelt kérdés
2009. szept. 6. 14:35
 1/9 anonim ***** válasza:
70%

Már megint az általánosítás...

Nincs korhoz kötve. EGyik haverom 14 éves kora óta jár a barátnőjével(most 16), ráadásul 4 évvel idősebb tőle a barátnője. ennyit erről

2009. szept. 6. 14:40
 2/9 anonim ***** válasza:
17/F vok 15 évesenn jöttem össze a barátnőmmel azóta is eggyütt vagyunk, pedig rengeteget vagyunk eggyütt és mégsem untunk ki egymásbol szval a válasz sztem töbnyire lehet!!
2009. szept. 6. 19:44
 3/9 anonim ***** válasza:
persze, lehetnek érettek akár 14 évesen is rá, de van olyan is aki soha nem lesz érett rá. de az átlag pasiknak olyan 18-20 éves koruk körül jön meg az eszük szerintem
2009. szept. 7. 10:36
 4/9 anonim válasza:
hawerom 11éves volt amikor összejött egy csajjal és most 19éves és még mindig eggyütt vannak....
2009. szept. 10. 18:47
 5/9 anonim ***** válasza:
utolsó: aztakurv@:D
2009. szept. 13. 12:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerint 20 körül érettek egy IGAZI szerelemre.
2009. szept. 13. 12:58
 7/9 anonim ***** válasza:
a pasik 40 évesen :)
2009. szept. 13. 13:11
 8/9 anonim ***** válasza:

a jelenlegi baratom 18 volt mikor osszejottunk, most 21 :) szerintem nem csak az o erettsegen mulik hanem a lanyon is ugyanannyira,ha nem jobban. pl az exem tok komolytalan es csapodar volt, es en ugy imadtam ahogy volt. szertelenul,komolytalanul,kiszamithatatlanul, es nagyon nagyon kozvetlenul. mellettem nem is birt megkomolyodni pedig en szerettem volna ha tartosabbra sikerul a kapcsolat de meg en is eleg kis hulye csitri voltam akkoriban :p o az a tipusu ember akire azt mondja mindenki hogy sose fog benoni a feje lagya es en pont ezt szerettem benne :) es lass csodat, miutan szakitottunk 4 honapra ra 1 lany bekototte a fejet, azota is egyutt vannak, lassan 3 es fel eve. es ugyanez tortent velem is. ugyancsak 4 honappal a szakitas utan osszejottem a jelenlegi baratommal es mi is azota is egyutt vagyunk. azelott az exem meg en is olyanok voltunk hogy hiaba terveztunk meg valakivel egy kirandulast par het mulva, sokszor megtortent h mire elmentunk kirandulni mar nem voltunk azzal akivel eredetileg terveztuk. most meg egy kulfoldi utat fel evvel elotte is lemerunk foglalni mindketten. nem tudom h csinaltuk, de osszejott :)

20 L

2009. szept. 13. 13:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Osztom a 13.11 választ, de minden képen 30.fölött.

Addigra megtanuljuk kezelni az érzéseinket, és nem csak a külsöségeket tartjuk fontosnak.

Persze, most lehet hurrogni, de ez az igazság.

Mindenki előszeretettel hangoztatja, hogy neki bizony a belső érték a fontos, még is a külsőségekre bukunk.

Aztán pár X után tényleg megjön az eszünk, és a lelket is imádni tudjuk, nem csak az idomokat.

40/F

2009. szept. 13. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!