17 éves (még benzines) Opel Corsa gk. -n menetközben, használat alatt egyszerűen kimerevedett, megállt az ablaktörlő (mind három) Se kép, se hang. Feszesen mereven állnak a lapátok középen. Mi történhetett?
első: biztosíték ellenőrzése.
Ha minden ablaktörlő megállt egyszerre, valószínűleg nem kapnak áramot a motorok. (biztosíték van az izzókészletben, azzal lehet próbálkozni)
Ha ez nem segít, vagy újra kiég a biztosító, akkor elő lehet venni a teljes alpári szókincset, és (mivel írta, hogy műszaki analfabéta) fel kell keresni egy hozzáértőt. Nem árt, ha van az ismerősök közt autószerelő.
Nagyon szépen köszönöm MINDENKINEK!
Elgurultam egy benzinkútig és ott 3 perc alatt kicserélték a kipurcant biztosítékot, mert hogy tényleg az volt a hiba oka. Le a kalappal a szakértők előtt!:) ...én meg figyeltem ezerrel, mert az igazat megvalva azt sem tudtam hol keressek és mit. Hát ezért nem szabad egy nőt tökre magára hagyni :):):) Hála néked nagy-nagy internet:):):) KÖSZÖNÖM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!