Főként lányok, kell-e valamit változtatnom a külsőmön? Nagyon szörnyű?
Nem,egyáltalán nem szörnyű.,láttál te már szörnyűt(én igen)?:D Nevezzük inkább nagyon jónak.
Ha még is változtatni akarsz valamit(bár szerintem nem szükséges)akkor a hajadon kéne(kicsit vagányabb,beállított,zselézett vagy felnyírt haj..nem tudom pontosan hogy csinálják,kb mint a focistáknak)és esetleg plusz izom se ártana,hogy ne tűnj vékonynak.Szóval nem a felfújt műizom,hanem csak annyi hogy erősnek tűnj.
17L
szerintem teljesen rendben vagy arcügyileg. a hajadon én is változtatnék, meg a nyakláncot tényleg vedd le, idióta divat.
veled egyidős srác
Ennyire nem kell követni a divatot ;)
Egyébként szerintem teljesen rendben vagy :)
17L
Nahát ez jó. A neten két helyen is fenn van a képed, úgy látszik az oroszok szeretnek a te képeddel vagánykodni :D
(egyéb feltételezésekbe nem bocsátkoznék)
[link] (alul)
De hogy ne legyen off: Nekem is a nyakláncban és a hajban van kis kivetnivalóm, de az elenyésző. Max azon lenne szükséges változtatni kicsit, amúgy abszolút nem gáz.
Semmi gond nincs a külsőddel. Jóképű srác vagy, a hajadat picit növeszd meg, vagy vágasd más fazonra, dobd el ezt a bájgúnár-stílust, és teljesen kifogástalan leszel.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!