Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Főként lányok, kell-e valamit...

Főként lányok, kell-e valamit változtatnom a külsőmön? Nagyon szörnyű?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

20/F

2012. nov. 22. 14:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
37%

Nem,egyáltalán nem szörnyű.,láttál te már szörnyűt(én igen)?:D Nevezzük inkább nagyon jónak.

Ha még is változtatni akarsz valamit(bár szerintem nem szükséges)akkor a hajadon kéne(kicsit vagányabb,beállított,zselézett vagy felnyírt haj..nem tudom pontosan hogy csinálják,kb mint a focistáknak)és esetleg plusz izom se ártana,hogy ne tűnj vékonynak.Szóval nem a felfújt műizom,hanem csak annyi hogy erősnek tűnj.

17L

2012. nov. 22. 15:03
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Jól nézel ki, nem vagy túl vékony sem szerintem, pont jó. Ami nem tetszik az a szemüveg az első képen, meg a kereszt nyakláncok. Persze ha ennyire vallásos vagy akkor oké... de nem nézem ki belőled. Divatból meg elég gáz. De te rendben vagy... mondjuk hosszabb haj biztos jobban állna.
2012. nov. 22. 15:09
 13/26 anonim ***** válasza:

szerintem teljesen rendben vagy arcügyileg. a hajadon én is változtatnék, meg a nyakláncot tényleg vedd le, idióta divat.

veled egyidős srác

2012. nov. 22. 15:15
 14/26 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok kibékülve a hajaddal. Alapból elég hosszúkás arcod van, és ez az oldalt felnyírt, felálló frizura még inkább megnyújtja. Növeszd meg kicsit, kócosan a legjobb. :)
2012. nov. 22. 15:19
 15/26 anonim ***** válasza:

Ennyire nem kell követni a divatot ;)

Egyébként szerintem teljesen rendben vagy :)

17L

2012. nov. 22. 15:32
 16/26 anonim válasza:
90%

Nahát ez jó. A neten két helyen is fenn van a képed, úgy látszik az oroszok szeretnek a te képeddel vagánykodni :D

(egyéb feltételezésekbe nem bocsátkoznék)

[link] (alul)

[link]

De hogy ne legyen off: Nekem is a nyakláncban és a hajban van kis kivetnivalóm, de az elenyésző. Max azon lenne szükséges változtatni kicsit, amúgy abszolút nem gáz.

2012. nov. 22. 15:39
 17/26 anonim ***** válasza:
Bocs, én is fiú. Te szörnyűnek találod magadat (a kérdés alapján)? Szerintem max. a frizurán lehetne változtatni. Te mire gondoltál?
2012. nov. 22. 15:40
 18/26 anonim ***** válasza:

Semmi gond nincs a külsőddel. Jóképű srác vagy, a hajadat picit növeszd meg, vagy vágasd más fazonra, dobd el ezt a bájgúnár-stílust, és teljesen kifogástalan leszel.

21L

2012. nov. 22. 16:03
 19/26 anonim ***** válasza:
ne dőljetek már be, nem is ő van a képeken :s nyomorék :s
2012. nov. 22. 16:31
 20/26 anonim ***** válasza:
semmin, nekem csak a v kivágott polok nem tetszenek de rajtad jól állnak
2012. nov. 22. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!