Szerintetek Harry Styles jó pasi?
Figyelt kérdés
2012. nov. 16. 20:42
6/23 anonim válasza:
Semmi olyan nincs benne, ami férfiassá tenné.. Tipikus mai tinibálvány, olyan 12 egy tucat fiú.
17/L (mielőtt egy fanatikus rajongó támadásba lendülne, elárulom, hogy nem vagyok egy begyöpösödött ember)
7/23 anonim válasza:
szerintem igen,de megértem azokat akik szerint nem,mert a One Direction élből egy nagyon megosztó banda..Valaki vagy nagyon szereti,vagy nagyon utálja:)én szeretem:D
8/23 anonim válasza:
Inkább Zayn..a One Directionból ő a leghelyesebb *_*
10/23 anonim válasza:
Helyes, de "pasinak" nem nevezném :) Mármint na, úgy értem nincs benne sok férfias vonás, ami PASIvá tenné. De mint mondtam, helyesnek helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!