Gáz, ha kint van a fenekem?
Övről még nem hallottál? Mert anélkül nekem is lecsúszna, meg szerintem mindenki másnak is... arra való.
Amúgy mi azzal szórakoztunk nyáron hogy ilyen csajoknak a seggéhez bedobtunk egy bogarat vagy hangyát... hát ennyi, gonosz dolog de megérdemlik. Undorító ahogy a rusnya seggüket kell bámulni.
Én a patológián dolgozok szövettani asszisztensként ami azt jelenti hogy az osztályokról leküldött frissen kioperált emberi szerveket szöveteket dolgozok fel mikroszkópos diagnózis céljára.
Csak megsúgom hogy hetente 4-5 vesét mindig lehoznak a sebészeti műtőből ami nem döbbentene meg ha a vizsgálatkérő lapon nem szerepelne olyan születési dátum ami leggyakrabban 1981-1988 közötti.
Szerintem nem véletlen hogy ennyi fiatal elveszíti a veséjét a divat miatt és ezt szomorú látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!