Gáz, ha kint van a fenekem?
Figyelt kérdés
Ha csőgatyát vagy csípőgatyát veszek fel, a suliban mindig kilátszik a derekam, de néha a fenekem is, ha leülök. Ha leguggolok akkor is. De eltakarni csak hosszú pólóval tudom, de azt ritkán hordok. Eleinte állandóan, felhúzkodtam a gatyám, de már nem érdekel. Szóval szerintetek gáz, ha kilátszik kicsit a fenekem?2012. nov. 16. 14:09
1/13 anonim válasza:
Szerintem igen:S bocsi, de mi suliba sokat nevettünk az ilyen emberkéken. tudom hogy nem ezt akartad hallani:S
2/13 anonim válasza:
Igen, mi sem bírjuk ki megjegyzés nélkül..:D nevetséges
3/13 anonim válasza:
igen, gáz és nagyon nagy illetlenség!
4/13 anonim válasza:
Nagyon gáz. Igénytelen, szemérmetlen. Abszolút nem csábító.
5/13 anonim válasza:
undorító és nevetséges. Senki nem kíváncsi a seggedre.
6/13 anonim válasza:
de, én igen, de ha kint van a kőműves dekoltázsa az még nem izgató, szóval lányok tegyetek szívességet és vagy teljesen húzzátok fel a nadrágot, vagy teljesen le!
köszi, puszi
7/13 anonim válasza:
Szerintem fúj...de te tudod...xD
8/13 anonim válasza:
Az, hogy a derekad kint van, azért ciki, mert megfázhatsz. Ha viszont kint van a feneked, az nem ciki, hanem ultragáz. Csodálom, hogy még nem szóltak be neked ezért.
9/13 anonim válasza:
Igen, nagyon gáz. Vagy vegyél övet, és ne hagyd lecsúszni vagy hordj normális nadrágot, illetve normális felsőt (tudod jó dolog ha nem fázik meg a veséd meg ilyenek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!