Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehet ilyen a fenekem?

Hogyan lehet ilyen a fenekem?

Figyelt kérdés

[link]

ha simán állok akk is legyen egy csík a combom és a fenekem között, ami elválassza.

milyen gyakorlatokat csináljak? v mit, hogyan? hogy ilyen legyen?? :)

2012. nov. 7. 20:51
 1/9 anonim ***** válasza:
off : ez engem is érdekelne
2012. nov. 7. 21:00
 2/9 A kérdező kommentje:
:)
2012. nov. 7. 21:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Ott van az általad linkelt cikkben a leírás, hogy hogyan lehet kerek feneked! A cikk szerint, ha azokat a gyakorlatokat végzed, ilyen lesz.
2012. nov. 7. 21:30
 4/9 anonim válasza:
x-eld ki a képet és ott lesz
2012. nov. 7. 21:44
 5/9 mmano88 ***** válasza:
7%

Nekem alapból ilyen van. :)

De amúgy tényleg ott a leírás a kép alatt amit belinkeltél... -.-

2012. nov. 7. 21:54
 6/9 anonim ***** válasza:
azért genetika kérdése is, hogy milyen lesz a feneked, de ha jó izmos akkor rossz nem lehet. csinálj kitöréseket, guggolásokat (saját testsúllyal, aztán mehet súlyokkal is ha már bírod), négykézláb állva lábemelgetéseket, merevlábú felhúzásokat. ( [link] itt sok edzéstervet olvashatsz). Legjobb amúgy edzőterembe lejárni. ja és mégvalami, ne várj csodát 1hónap után. ez több hónap/év munkája hogy megizmosodj, persze az elején gyorsabban jön fel az izom, de nem olyan egyszerű azért. javaslom írd ki a sport kategóriába, ott sokan vágják ezt a témát.
2012. nov. 7. 22:52
 7/9 mmano88 ***** válasza:

#5 vagyok:

Azért lettem lepontozva, mert alapból, torna nélkül kerek a fenekem? :D

Egyébként az utóbbi időben elkezdtem tornázni, hogy ez így is maradjon. Ez az egyik gyakorlatsor amelyiket mindig megcsinálom:

[link]

Nem kifejezetten fenékfeszesítő tornák, de a 5., 6. és az utolsó előtti szerintem kifejezetten jó a fenékre.

2012. nov. 7. 23:01
 8/9 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=VvlP1zqvKHw

Bár ez nekem kevés, súlyokkal szoktam csinálni, de kezdetnek ehhez szokj hozzá, és vannak még jó aerobik videók (én fenékre heti 3X20 percet szoktam), bár többet kéne.:)

2012. nov. 8. 10:35
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat és a linkeket! :) és tudom h ott van a leirás de az eddig nem vált be :S
2012. nov. 8. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!