Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen az alakom?

Szerintetek milyen az alakom?

Figyelt kérdés

[link] (jobb oldali vagyok)

azt vágom hoy nemvagyok kövér,de eléggé elvagyok keseredve mert nem vagyok olyan vékony(ami a körülöttem lévő fiúknak bejön) pedig olyan szeretnék lenni de az allatom alapbol ilyen (szeles csipo,vastag vádli) es nemnagyon tudok az alakomon valtoztatni :S

szoval velemenyeket kernek :)

2012. nov. 13. 19:32
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*alkatom
2012. nov. 13. 19:33
 2/13 anonim ***** válasza:
32%
Kövér nem vagy, de van rajtad felesleg mindenhol, és így marhára semmi formád nincs, csak egy elhanyagolt testet látok, amivel nem foglalkozol. Sportolnod kéne, eljárni futni, tornázni, odafigyelni rá mit eszel, kondizni kicsit. Máris sokkal jobban néznél ki.
2012. nov. 13. 19:37
 3/13 anonim ***** válasza:
Ezen kép alapján nem lehet jól megállapítani. Szerintem nincs vele gond, így is benne van a dugnivaló kategóriában. Ha akarsz rajta alakítani, sportolj.
2012. nov. 13. 19:39
 4/13 A kérdező kommentje:
lehet h nem laccik de 2evig gyorskoriztam es most hagytam abba az úszást (4év után) és most aerobikozok remélem az majd meglátszik :)
2012. nov. 13. 19:43
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha mellette az étrendre is odafigyelsz, 100%, hogy látszani fog:)
2012. nov. 13. 19:45
 6/13 anonim ***** válasza:
Első hozzászólónak nem tudom mi a baja. Semmi probléma nincs az alakoddal. Még csak felesleg sincs rajtad, amennyire a képen látszik.
2012. nov. 13. 19:49
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, az első milyen feleslegről beszél, én nem látom.

Egyedül ami úgy kitűnik, hogy nem igazán van derekad (mármint nem olyan ívelt, de lehet, hogy a póz miatt tűnik így, nem tudom), ezzel viszont nem tudsz mit kezdeni, ez alkati dolog.

Egyébként szerintem teljesen rendben vagy.

2012. nov. 13. 19:52
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
én sem látok semmi felesleget,max. hogy olyan semmilyen,de az nem jelenti azt,hogy rossz.
2012. nov. 13. 20:04
 9/13 anonim ***** válasza:
nincs rajtad felesleg,szerintem az alkodon nem tutsz változtatni mert az eleve ilyen kicsit széles vagy ,de szerintem csinos vagy még igy is :D
2012. nov. 13. 22:48
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha ennél vékonyabb lennél, akkor nem lennél szép. Így viszont nagyon szép vagy. :)
2012. nov. 14. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!