Véleményed szerint milyen alakom van? 1-től 10-ig terjedő skálán hányast adnál rá? (korral és nemmel légyszi)
2012. okt. 28. 18:56
2/46 anonim válasza:
7
Szerintem nincs semmi baj az alakoddal,teljesen jó,maximum fenékre kicsit edzhetnél. 18/F
3/46 anonim válasza:
Szép. Bár nekem a lábaid nem tetszenek, főleg a combod felső része, olyan aránytalanul nagynak néz ki.
10/8, látszik hogy foglalkozol a testeddel.
26L
4/46 anonim válasza:
nem olyan rossz.. bár sztem a feneked kicsit lapos..
sportolhatnál rá hogy jobb legyen..
19L
5/46 anonim válasza:
4es vagyok. az lemaradt 10/6 mert olyan fura a combod meg a feneked nem a legjobb
7/46 A kérdező kommentje:
Nem kondizom,csak tornázom. A fenekemre is,de hiába. Valami javaslat?Guggolás és lábemelés volt eddig.Valami más ötlet?
2012. okt. 28. 19:09
9/46 anonim válasza:
Lehet, hogy nekem van furcsa értékítéletem, vagy az előttem hozzászólóknak jutottak eddig kiábrándító női testek, de ez minimum egy kilences.
10/46 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy ízlések és pofonok...Kinek mi tetszik. Nem hiszem,hogy 9,10 körül van az alakom,de azért köszönöm. Kíváncsi voltam mások hogy látják,mert én elég kiábrándítónak találom. De úgy látom a többséggel egyezik a véleményem,már ami combomat és a fenekemet illeti.
2012. okt. 28. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!