Lányok! Ti hogy "készültök" a tesiórára (szőrtelenítés terén)?
Figyelt kérdés
2012. nov. 11. 19:14
1/4 anonim válasza:
Hogy értve? Nem szoktam rá külön készülni, a lábamat minden második napon borotválom. Ennyi, ez alap dolog.
2/4 anonim válasza:
Ha van tesi, ha nincs mindig szőrtelenítek (hónalj,láb, intim terület). Télen hetente, nyáron hetente több alkalommal is.
3/4 anonim válasza:
nem készülök tesi órára. Senki nem nézi a lábam és remélhetőleg a lábam közét sem.
4/4 anonim válasza:
Nekem nagyon szőrös a lábam,nyáron minden nap,max minden másnap borotválom.Ilyenkor télen viszont nem vagyok rá hajlandó,mivel úgysem látja senki,csak tesin,itt meg már hozzászoktam a beszólásokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!