Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Segítenétek az intim szőrtelen...

Segítenétek az intim szőrtelenítésben? (többi lent )

Figyelt kérdés
tudom elég indiszkrét ez a kérdés de teljesen kétségbe vagyok esve : mostanáig csak annyira szőrtelenítettem h a bugyiból ne lógjon ki , de mostmár az egészet leszedtem vagy fél éve . egyszer-egyszer használtam ilyen szőrtelenítő krémet és nem nagyon jött le , most borotvával csinálom és lejön meg minden de néha kicsit megvágom magam + 3naponta muszáj újra csinálnom mert addigra már eléggé megnő . mi a baj velem hogy ilyen gyakran kell ???? (pedig kék a szemem és szőkésbarna a hajam . S.O.S. ( ja és sértő kommenteket lécci tartsátok meg magatoknak )

2012. nov. 7. 19:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy csak velünk van-e így, de nekem pl. már másnapra is kezd szúrni, ha leborotválom.

Én azt javaslom, ha ennyire zavar az, hogy sokszor kell borotválj, akkor menj kozmetikushoz és gyantáztasd le.

Engem is zavar amúgy, pláne ha minden nap végig kell fussak rajta a borotvával, hogy ne szúrjon... szóval én is nemsokára elmegyek a kozmetikushoz. Bár lehet, hogy majd belehalok, de (ha túlélem:D) akkor több napon át érezhetem a simaságot...:) Én csak ezt az egy megoldást tudom ajánlani, de hátha másnak jobb tippje van:)

2012. nov. 7. 19:36
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem is érdemes legyantáztatni. Sajnos ott borotválás után gyorsan nő, és utána szúr meg viszket... Nagyon utálom, amikor mégis erre kényszerülök :( Gyanta pedig nem olyan vészes, mint mondják, hidd el. Tény, hogy elsőre fáj, de utána tök büszke leszel magadra, a második alkalom meg már menni fog rutinból. :)

De hogy megvígasztalódj: velem olyan is történt már, hogy borotválás közben, mivel ugye nem láttam, mit csinálok, a bőrt kifeszítő kezem egyik ujján átvágtam a körmöt, hogy vérzett is. Akkor igen sz*r volt, de most már jókat nevetek rajta, hogy még egy ekkora lúzer a világon nincs :D

2012. nov. 7. 22:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Én epilálni szoktam. Amikor nincs kedvem, akkor meg borotválom.
2012. nov. 22. 12:29
 4/7 A kérdező kommentje:
de az nagyon fáj nem ?
2012. nov. 22. 14:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Eleinte igen, utána már nem. De az is gyökerestül tépi ki, ugyanúgy mint a kozmetikus, és ha azt vesszük akkor ingyen van, mert a gépet csak egyszer kell megvenni.
2012. nov. 22. 19:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, otthon lehet-e ezt csinálni hagyományos gyantával, vagy csak kozmetikus csinálhatja.

Esetleg próbáld meg a cukorgyantát. De azt nem tudom, hogy az van-e olyan erős, hogy azt a vastagságú szőrt kiszedje.

2012. nov. 22. 19:59
 7/7 didrane válasza:

Szia,

Èn ha jól emlékszem tizenhat éves korom òta szőrtelenítek, eleinte én is borotváltam heti 2-4 alkalommal. De sajnos a bőröm a bikinivonalnál kipattogott, plusz ugyebár nagyon kellemetlen ahogy nő vissza, mert szùr is. Szőrtelenítő krémet oda nem lehet kenni, így ha hosszabb távon akarsz sima intimterületet akkor érdemes kozmetikushoz fordulni. DE arra azért figyelj oda, ezt saját tapasztalatból tudom, hogy nem mindegy hogy a kozmetikus milyen módszerrel és milyen gyantával gyantáz. Ugyanis ezektől nagyban függ a végeredmény és a közben "elszenvedett fàjdalom" mértéke. Tehát érdemes olyan helyre menni, ahol tényleg értenek ahhoz amit csinálnak.Èn egy év után most találtam meg a megfelelő helyet, és mondhatom új értelmet nyert az intimgyanta fogalma. Szóval hajrá :-)

24/L

2012. nov. 24. 22:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!