Ti melyik csajt választanátok a képek alapján?
Figyelt kérdés
Valamelyik este halálra untam magam és böngésztem a facebookon, és elég sok csajt feltérképeztem. Némelyeknél olyan nyálcsorgatás ment a képeik alatt, hogy csak lestem. Még azoknál is, akik se nem szépek, se nem csinosak. Kiválasztottam 6 olyan csajt, akik sok lájkot kaptak, meg persze rengeteg kommentet. Én a hatból hármat simán két vállra fektetnék, és értem is hogy miért annyira népszerűek, de a másik fele meg számomra érthetetlen módon ugyanolyan népszerű, pedig össze se hasonlíthatók (szerintem). Kíváncsi vagyok, hogy kinek melyik csaj jön be!
1.
2.
3.
4.
5.
6.
2012. nov. 9. 23:23
11/12 anonim válasza:
Szerintem egyik se szép,mind közönséges,egyet kivéve az 5.,az még nem mutat túl sokat,és szépnek is nevezhető,és a szeme is szép.
12/12 anonim válasza:
3-as és a 6-os a legjobb! De aki ilyen kérdést kirak annak még tutira nem volt csaja és csak a faszát veri otthon. Bár remélem azóta lesitteltek a ge cibe, mert ez eléggé kimeríti a csajok személyes jogainak a megsértését!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!