Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti melyik csajt választanátok...

Ti melyik csajt választanátok a képek alapján?

Figyelt kérdés

Valamelyik este halálra untam magam és böngésztem a facebookon, és elég sok csajt feltérképeztem. Némelyeknél olyan nyálcsorgatás ment a képeik alatt, hogy csak lestem. Még azoknál is, akik se nem szépek, se nem csinosak. Kiválasztottam 6 olyan csajt, akik sok lájkot kaptak, meg persze rengeteg kommentet. Én a hatból hármat simán két vállra fektetnék, és értem is hogy miért annyira népszerűek, de a másik fele meg számomra érthetetlen módon ugyanolyan népszerű, pedig össze se hasonlíthatók (szerintem). Kíváncsi vagyok, hogy kinek melyik csaj jön be!

1.

[link]

[link]

[link]

[link]

2.

[link]

[link]

[link]

3.

[link]

[link]

[link]

4.

[link]

[link]

[link]

[link]

5.

[link]

[link]

[link]

6.

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. nov. 9. 23:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik se szép,mind közönséges,egyet kivéve az 5.,az még nem mutat túl sokat,és szépnek is nevezhető,és a szeme is szép.
2012. nov. 10. 17:42
 12/12 anonim ***** válasza:
3-as és a 6-os a legjobb! De aki ilyen kérdést kirak annak még tutira nem volt csaja és csak a faszát veri otthon. Bár remélem azóta lesitteltek a ge cibe, mert ez eléggé kimeríti a csajok személyes jogainak a megsértését!
2012. dec. 15. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!