Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mi alapján választanál plaszti...

Mi alapján választanál plasztikai sebészt, ti melyiket választanátok a kettő közül?

Figyelt kérdés
Állami kórházakat néztem, úgy hallottam nagyon jó munkát végeznek, de az ár jóval kedvezőbb, mint a magánklinikákon. Először a szent imre kórházba szeretnék menni konzira, cicik lesznek. Dr Jósvay-ról nagyon sok jót olvastam, láttam munkáját is, de dr Görcsi pedig nekem ránézésre megnyerőbb. Tisztában vagyok vele, h vannak kockázatai a műtétnek és lehet h valakinek gyönyörű lesz a végeredmény, valakinek meg katasztrófális. Az utóbbi fiatalabb, talán tapasztalatlanabb, de szimpatikusabb......vacillálok!
2010. szept. 2. 10:43
 1/4 anonim ***** válasza:
jósvayt már én is láttam a fókuszban
2010. szept. 2. 11:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne a kortol donts. Azt nezd meg, kerdezd meg, hogy hany beteget csinaltak mar, milyen eredmennyel. Vannak e megtekintheto fotok? Nezzel utana, hogy melyik milyen oktatassal rendelkezik es hany eves tapasztalattal. Azt is kerded meg, ha mutet nem jo, ingyenes e a korrigalas, stb.
2010. szept. 2. 14:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Én megnéztem az összes elérhető orvos portfólióját, a műtét előtti és utáni fotókat, és azt az orvost választottam, ahol a legszebbek voltak az eredmények, ahol olyan ciciket csináltak, amilyet én akartam magamnak: természetes, szép hatásúakat.

Jól választottam, mert az orvosom esztétikai szempontból is nagy odafigyeléssel dolgozott és gyönyörű lett a cicim!

2010. szept. 12. 15:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért az, hogy gyönyörű lesz vagy "katasztrofális", az nem annyira hatalmas véletlenen múlik. Eléggé kiszámítható a hozott anyagból mi hozható ki, ezért kell rengeteg portfóliót megnézni, különös tekintettel az anyagra, formára, méretre, hogy milyen típusú testen mi hogyan áll.

Ezután nem sok meglepetés érhet, maximum valami szövődmény, de az egyrészt ritka, másrészt ehhez kell a széleskörűen elismert, tapasztalt orvos, aki több helyről visszaigazoltan minőségi munkát végez.

2010. szept. 12. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!