Melyik árnyalatot választanátok a kép alapján, ha szép barna! Szolis bőrötök lenne?
heti egyszer járok szoliba 5 percre, nem vagyok narancssárga, sokkal inkább szép barna. többiek is annak látnak :) Dm-ben multkor nézegettem a mintát, hát az alapján el nem tudtam dönteni, h melyik szín lenne a legmegfelelőbb, egyszerűen siralmas volt. 13as árnyalatot vettem nouveau beige-t. ha lefixálom vele az alapozót, akk viszont nem barna vagyok, hanem sokkal inkább olyan barnás-sötétszürkés, szóval érdekes színem lett tőle. melyiket választanátok ezek közül a kép alapján az én helyemben?
hát, így látatlanban elég nehéz tanácsot adni, de szerintem valami élettelibb színt válassz, a 13-as tényleg túl szürkés. a 41-es nekem már szimpatikusabb, de nem tudom mennyire barna az arcod.
nem teljesen ide tartozik a kérdés, de neked a szoláriumtól nem lesznek szeplőszerű foltok az arcodon?
elsőre ami szimpatikusnak tűnt nekem is. az a 41es volt :)
de most h mondod 2., az 59es is jónak tűnik. viszont ugy nézem, h a 41es vmivel világosabb és ha én alapozóra akarom ezt még , akk lehet h az 59essel már túl barna lenne a bőröm :S nemtudom :DD nehéz ez igy...de a mintával se megyek semmire...
GAY WHISPER?! Elnézést, de ez ***** jó :-))))
De hogy ne csak off legyek: a helyedben a 34-est, a Sun frolicot próbálnám ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!