Szerintetek jó ha egy lány ilyen külsőre? (Fiúk? )
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, 170 magas, 62 kg. Elég fehér bőröm van, hosszú fekete hajam, és barna szemeim. Ez a 3 párosítás elég ritka, ti mennyire részesítitek előnyben az ilyen lányokat ?
(értelmes válaszokat, ha kérhetem...!)
2012. nov. 8. 22:50
11/18 A kérdező kommentje:
Szerintem szép vagyok : DD akiknek képet küldtem azok szerint is, nektek meg nem fogok, pont ezért xd sok IQfighter
2012. nov. 9. 09:29
12/18 anonim válasza:
"Szerintem szép vagyok : DD"
Ez a lényeg:D Mindenki ezt gondolja magáról, aztán a valóság néha más:D
13/18 anonim válasza:
én jobban szeretem a kicsit alacsonyabb, barnább bőrű csajokat, de persze nem kizárt, hogy tetszenél. Kép nélkül nem sokat ér a leírásod.
14/18 A kérdező kommentje:
Én nem gondolok sokat magamról, csak a vélemények alapján amit eddig kaptam(persze nem itt) ezt következtettem le:).....
2012. nov. 9. 10:57
15/18 anonim válasza:
Tudod aki szép és ezzel tisztában is van, annak nincs szüksége külső megerősítésre, pláne nem idegenek véleményére. Ettől függetlenül lehetsz szép, nem ezt vitatom.
17/18 anonim válasza:
én a 17 éves, 174 magas, 58 kg, normál bőrű, hosszú szőke hajú, kék szemű lányokat részesítem előnyben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!