Szerintetek ő szép? Mondjátok el a véleményetek
Na tehát :) halajunk alulról felfelé. A csöcseidet nem kell mindenáron mutagatni! A csücsörítést felejtsd el! A szemöldököd sem az igazi. És a legborzasztóbb: a szem+szempilla+smink; látszik hogy alapon nincsnek túl hosszú pilláid, szval ne is akarj belőlük azt csinálni, mert a végeredmény egy nagy fekete valami lesz amint azt a képek is mutatják. A szemedet nem tudom hova dülleszted ennyire ki..amúgy is nagy szemeid lehetnek, ráadásul kékek... Felejtsd el a szemdüllesztést. Ja és a smink (a szempillát muszáj volt külön kategóriàba rakni) a sminkeden 3 szòval lehetne javìtani: A KEVESEBB NÉHA TÖBB!
Ez a véleményem :) ja és bocsi h ugy irtam a szöveget mintha te lennél :))) ó majdnem elfelejtettem a öltözködésedre meg csak ennyit mondok: néha az egyszerűségben van a nagyszerűség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!