Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ő szép? Mondjátok...

Szerintetek ő szép? Mondjátok el a véleményetek

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. nov. 7. 22:51
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
vagyis NEM csücsörítesz bocs
2012. nov. 7. 23:11
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
felvan hízva a feje , de csak egy kicsit de az a rohadt sok festék ocsmány rajta higítóval kénne lemosni
2012. nov. 7. 23:12
 13/36 A kérdező kommentje:

Kicsit más képek :D

[link]

[link]

[link]

2012. nov. 7. 23:17
 14/36 anonim ***** válasza:
97%
Nem értem minek kell minden képen olyan szemet mereszteni mint egy kamiontól megriadt tehén.
2012. nov. 7. 23:26
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Akkorára nyitod a szemed, hogy kiesik a szemgolyód! O.o R.hadtul nagy rinancnak tűnsz a képek alapján.. A többit nem részletezem..
2012. nov. 7. 23:28
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
a szempillaspriál tényleg sok, teljesen össze van ragadva.... Ez igy igénytelen. Amugy biztos helyes lány vagy de ez a szem kigüllsztés és száj csücsörítés tényleg gáz.
2012. nov. 7. 23:35
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
hányszor rakod még fel magad? amúgy messze állsz a széptől, nagyon.
2012. nov. 7. 23:40
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Mutathatsz még 100 képet, attól nem lesz szebb:D
2012. nov. 7. 23:40
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Na tehát :) halajunk alulról felfelé. A csöcseidet nem kell mindenáron mutagatni! A csücsörítést felejtsd el! A szemöldököd sem az igazi. És a legborzasztóbb: a szem+szempilla+smink; látszik hogy alapon nincsnek túl hosszú pilláid, szval ne is akarj belőlük azt csinálni, mert a végeredmény egy nagy fekete valami lesz amint azt a képek is mutatják. A szemedet nem tudom hova dülleszted ennyire ki..amúgy is nagy szemeid lehetnek, ráadásul kékek... Felejtsd el a szemdüllesztést. Ja és a smink (a szempillát muszáj volt külön kategóriàba rakni) a sminkeden 3 szòval lehetne javìtani: A KEVESEBB NÉHA TÖBB!

Ez a véleményem :) ja és bocsi h ugy irtam a szöveget mintha te lennél :))) ó majdnem elfelejtettem a öltözködésedre meg csak ennyit mondok: néha az egyszerűségben van a nagyszerűség.

2012. nov. 7. 23:48
 20/36 A kérdező kommentje:
ez nem én vagyok,ezt a csajt latasbol ismerem.mindenki azt mondja,h milyen szép meg stb,d nekem nem jön be.Am az igaz,h előben nem sminkel igy altalaban a szaja enyhe rozsaszín de a szeme tenyleg nagy .
2012. nov. 8. 00:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!