Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nov.8 az internetes vásárlás...

Nov.8 az internetes vásárlás napja, és a hétvégén Joy vásárlási napok is lesznek. Webáruházak is csatlakoznak a kezdeményezésekhez, vagy csak nov 8-án lesznek kedvezmények netes vásárlásnál?

Figyelt kérdés
Ha webáruházak is csatlakoznak, melyiket ajánlanátok ahol jó dolgokat lehet venni (pl. ruha, táska, ékszer) és megbízhatóak? Ti szoktatok neten vásárolni?
2012. nov. 7. 12:45
 1/2 anonim válasza:

A Joy-ost nem tudom, az Internetes Vásárlás Napja meg ha jól tudom egy szervezett akció, mint a Torkos Csütörtök meg ilyesmi, hogy a csatlakozott webshopok kínálnak akciókat. Itt van a lapjuk: [link]

A tavalyi akcióban én két helyről vásároltam ami a lapon volt, azok a shopok korrektek voltak, szerintem a csatlakozottak most is rendben lesznek.

2012. nov. 7. 18:08
 2/2 anonim válasza:
Szia! Úgy tudom, van pár webáruház, ami csatlakozik a joy napokhoz, vagy legalábbis úgyanúgy kedvezményeket ad, pl. Kastélykörút - [link]
2012. nov. 8. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!