Vaterán hogy tudhatnám meg egy eladó elérhetőségét?
Figyelt kérdés
Találtam egy eladót aki hasonló ruhákat árul mint amit én szeretnék venni. És szeretném megkérdezni ogy olyat is tudna e szerezni nekem. De csak a róla szóló véleményeket tudom megnézni, nincs e-mail cím vagy valami. Csak úgy lehet hogy egy termék alatt kérdezek tőle?2012. okt. 18. 16:29
1/3 anonim válasza:
Igen.. és ha regisztrálsz ott tudsz küldeni üzenetet. Más módja nincs, mivel a vaterát nem lehet kihagyni belőle!
2/3 anonim válasza:
Csak az egyik termékénél tudsz neki kérdést feltenni, de máshogy nem tudod felvenni vele a kapcsolatot, mert a Vaterán kívüli megegyezést sajnos tiltja a Vatera.
Email címet akkor kapsz, ha vásároltál tőle valamit :)
3/3 A kérdező kommentje:
értem köszi szépen! :)
2012. okt. 19. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!