Sztrecskó kérdése:
Avonos rendelés hogy működik?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy ha én is szeretnék minden Avon újságot megkapni, akkor nekem mindig kell rendeljek belőle valamit, vagy ez hogy működik? Illetve olcsóbban kapom-e meg, mintha mástól rendelném meg ugyanazokat a dolgokat?2012. nov. 4. 13:28
1/3 anonim válasza:
Ha jól értem tanácsadónő akarsz lenni. Azt hiszem az Avon honlapján lehet jelentkezni tanácsadónak,de különböző álláskereső portálokon is hirdethetik. Ha jelentkezel lesz egy koordinátorod, ő a tanácsadónő felettese, ő elmond mindent,ami az induláshoz szükséges és kitöltet veled mindenféle szükséges papírt. A katalógusok nem járnak, (illetve csak 1db) a többiért fizetni kell. Nem kell minden hónapban rendelni,de akkor katalógust sem nagyon kapsz. Olcsóbban akkor jutsz hozzá a termékekhez,ha a rendelésed meghaladja az 5 ezer forintot, ill. vannak magasabb ársávok is, ahol nagyobb kedvezményre tehetsz szert. Összességében ha csak magadnak akarsz néha rendelni valamit,akkor nem éri meg tanácsadónőnek lenni. Ha szeretnél mindig katalógust kapni,akkor keress az ismeretségi körödben egy tanácsadót és kérj tőle.
2/3 anonim válasza:
Sziasztok!
Aki esetleg szeretne Avonból rendelni, nálam nyugodtan megteheti, ugyanis én Avon Tanácsadónő vagyok!
Szeretettel várom akik szeretnének rendelgetni.
Üdv: Dóri
3/3 anonim válasza:
Szia.
Tanácsadó/koordinátor vagyok, segíthetek a kérdésedben.
Ha beregisztrálsz, mint tanácsadó, akkor mindenféleképpen olcsóbban kapod meg a rendelésedet.
Van tanácsadó ismerősöd, akitől segítséget kérj regisztrálás ügyben? Ha nem, állok rendelkezésedre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!