Mit csináljak a parfümömmel?
Tudom hülye kérdés, de nemrég vettem egy parfümöt.
Nem is igazán parfüm, az van ráírva hogy "hajtógáz nélküli deo". Parfüm üvegben van, ugyanaz az illata mint az eredeti parfümnek, csak annyi a hibája, hogy 1-2 óra után egyszerűen elillan az illata.
Ha többet fújnék, már bőrfelületre, akkor tovább bírná?
Anyukám szerint azért van ez mert olcsó volt (DM-ben 1600Ft)
de én már vettem onnan 1200 forintos "noname" parfümöt is, mégis egész nap éreztem.
Bocsi az idióta kérdésért és köszi a választ! ;):D
Esetleg kérd meg egy barátnődet vagy a testvéredet, hogy "szaglásszon" meg olyankor, amikor te már nem érzed a parfümödet. Én jártam már úgy, hogy egyáltalán nem éreztem magamon semmit az illatból, amit reggel magamra fújtam, mégis délután megjegyezték a kollégák, milyen kellemes az illatom... lehet, hogy Te is így jársz. Az ember a saját illatát nehezebben érzi (gondolom én).
Többet a szokásosnál semmiképp ne fújj magadra, mert az esetleg már tömény és senki nem szereti, ha valakinek a parfümje/illata 2 perccel előbb odaér a szobába, mint az illető :)
jajj nem gondoltam hogy ilyen hamar válaszoltok!:D
hát lehet van benne vmi, hogy az ember nem érzi a saját illatát...többet fújni meg tényleg nem akarok, mert én sem szeretem ha valakiről csak úgy árad a parfüm:)
köszi a válaszokat!:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!