Hosszúhajú kérdése:
Ilyen szépségszerkesztő program ami ingyenes? ( lent )
Figyelt kérdés
emlékeztek a régi dove reklámra? egy fiatal lány volt benne, aki nulla önbizalommal húzogatta a "szépítő csíkot" az appjában, hogy feljavítsa a szelfijét. ilyesmit, photo lab keresek. ami egy kattintással, vagy húzással feljavítja, nem kell nekem sminket választani hajat stb, csak klikk és kész. egyet letöltöttem, ez is tetszik, itt is egy kattintással kiad egy műtermi képet. nem csak fényt ad hozzá vagy effektet, hanem mint a dove reklámos, egy szép kész műtermi verziót ad, amit az app szerkeszt meg. lényeg hogy ne kelljen babrálni, én arra vagyok kíváncsi mit ad ki a gép, nem én akarok választgatni. mellékelem amit én találtam. hasonló kéne.
#photo lab #beauty app #photo lab app #szépség app #műtermi fotó #photo app
ma 07:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!