Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Régi kabátomat hogyan tudnám...

Régi kabátomat hogyan tudnám megtalálni interneten?

Figyelt kérdés
2000-es években volt egy fasza tavaszi/őszi kabátom. a márkájára se emlékszem, csak arra, hogy nagyon szerettem. az interneten van lehetőség visszakeresni régebbi ruhákat, vagy ez így veszett ügy?, hogy szinte semmit nem tudok róla. szóban körülírni nem látom értelmét, inkább valami általános keresőeszköz, vagy oldal kéne, ahol tudok szűrni...

tegnap 23:00
 1/3 anonim ***** válasza:

"szinte semmit nem tudok róla"

Tehát?

tegnap 23:13
 2/3 A kérdező kommentje:
tehát kéne valami kereseőeszköz interneten, amivel esetleg meg lehetne találni? weboldal, szűrő, bármi. 2000-es évek ruhái, nem tudom, sajnos eddig nem találnam.
tegnap 23:20
 3/3 A kérdező kommentje:

Egy sötétzöld kabát, inkább sötét, mint zöld... talán kicsit szürkés... gondolom ez nem sokat segít, ezért kéne valami általános, mondjuk valami oldal, ahol minden fent van.... nem tudom, sajnos nem emléxem a márkájára.

NP, vagy PN.... nem tudom, tényleg. végigpróbáltam sok mindent, de eddig nem találtam rá neten.

tegnap 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!