Nekem is hasonló alakom volt.
Kicsit laposabb a hasam és nagyobbak a melleim.
Minden nap mozogsz 1órát kb és sétálsz hozzá minimum 1órát +odafigyelsz mit eszel akkor könnyedén fog belőle menni! :)
Én jelenleg 157centihez vagyok 49kg :)
Remélem több lesz az önbizalmad!
16/L
Szerintem ez így télen tök elfogadható,ahgy jobb lesz az idő lehet menni futni,vagy végülis most is, csak száraz legyen az idő...és tök csinos leszel
egy pici felesleg van rajtad olyan 3-5 kg,de amúgy csinos vagy,mert arányos vagy.
Én is valahogy így néztm ki a nyáron, csak izmosabb voltam.Mert január-február körül elkeztem fogyózni és futni rendszeresen,+ tornázni is jártam.Nyáron már 2 naponta futottam 45 percet és izmos voltam és csinos..Csak aztán jött a suli meg nyáron táborban voltam és nem volt időm futni, fogyózni meg már nem akartam...és most ott vagyok,h meghíztam és már nagyon várom,h jöjjön a jó idő,h megint futhassak rendszeresen,mert sajnos nagyon keveset mozgok és rendszertelenűl is eszem,ami az én hibám,de így ünnepek előtt fölösleges lenne valamiféle rendszert bevezetni,mert úgyis felpakolnék a kilókkal.Akkor voltam 51,5 kg az 155 cm-hez az igazság az,h vastagcsontozatú is vagyok,most meg sajnos 54 és nagyon rosszúl érzem így magam.Na de bocsi az offért, a lényeg,h aminnyire csak teheted menyj mozogni,futni,torznázni bármit.Majd az ünnepek útán meg jöhet egy kis foggyókurra bagy egészséges étkezes:)
Csinos vagy, de szerintem fogynod ÉS izmosodnod kéne. Elsősorban izmosodnod. A fogyást csak azért mondom, mert ahogy majd múlnak az évek, észevétlenül jönnek föl plusszban a kilócskák. Nem sok, minden évben pl fél kiló. Én abszolút nem vagyok hízásra hajlamos, csomót sportolok, stb, és bizony most, hogy elmúltam 30 már nem vagyon olyan karcsú mint régen; fél kiló évenként az tíz év alatt 5 kiló...és 5 kiló bizony egy ruhaméret
Mostanra azok a barátnőim akik tiniként kicsit husibban voltak már eléggé megnöttek...
Nagyon nagy szerencse hogy én nem idnultam sok kilóról, így még az a +5 sem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!