17 éves lány vagyok, és szerintem nagyon jó alakod van! Megvan a szép homokóra alak, szép ívelt a derekad, széles a csípőd, a combod se nem vékony se nem túl vastag, én örülnék egy ilyen testnek.
Persze a sportolás sosem hátrány, de ha nem szedsz föl semennyi kilót, szerintem ez az az alkat ami még minden pasinak is tetszik. :)
Ez milyen új szokás h minden magával elégedetlen lány fel pakolja magáról a képeket és azt várja h fényezzék ... mindt h neki állna válltoztatni azon ami neki nem tetszik..?!
Neharagudj.. a kérdésedre válaszolva kis kondi és oké leszel.
Van rajtad súlyfelesleg, úgy 5 kilót ledobhatnál. De nagyon jó adottságaid vannak, ez látszik, élj vele! Butaság lenne nem kihasználni, és nem kell hozzá több, mint egy kis odafigyelés. Étkezz kicsit egészségesebben, és mozogj! Dolgozz rá a hasadra, a karodra és a lábaidra. Vannak nagyon jó gyakorlatok, amiket otthon simán el tudsz végezni, még tévézés közben is.
Elkezdeni a legnehezebb, utána normálissá válik, és ahogy fogod látni az eredményeket, motiválni fog. Nem véletlenül raktad fel a képet, szerintem te is változást szeretnél. :) A fiúk nem a csontvázakat szeretik, úgyhogy tényleg csak formálni kéne az alakodat, meg azt a pár kilót leadni. Hajrá!
15L
Kedve utolsó előtti! Épp ezért raktam fel képet,mert szeretném tudni a mások véleményét, hogy min kell változtatnom. Jobb így névtelenül ismeretleneket megkérdezni erről, mint például a családomat, mert ők elfogultak.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.
Wow,szerintem nagyon jó alakod van és ezt lányként mondom
10/10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!