Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon rossz az...

Szerintetek nagyon rossz az alakom?

Figyelt kérdés
[link]

2012. nov. 6. 15:19
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
92%

17 éves lány vagyok, és szerintem nagyon jó alakod van! Megvan a szép homokóra alak, szép ívelt a derekad, széles a csípőd, a combod se nem vékony se nem túl vastag, én örülnék egy ilyen testnek.

Persze a sportolás sosem hátrány, de ha nem szedsz föl semennyi kilót, szerintem ez az az alkat ami még minden pasinak is tetszik. :)

2012. nov. 17. 15:49
 32/58 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2012. nov. 17. 15:54
 33/58 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem elsosorban egeszsegugyi okokbol kene fogynod, nem a pasik miatt. Az masodlagos kene, hogy legyen. Amugy 5- 10 kilonal nem kell tobbet leadnod, hogy egeszseges es tokeletes alaku is legyel.
2012. nov. 17. 16:05
 34/58 anonim ***** válasza:
Ja bocsi, ha az alakot kerdezed, az jo mert aranyos, es noies, azzal nincs gond :-)
2012. nov. 17. 16:06
 35/58 anonim ***** válasza:
84%
Fogynod nem kell, csak feszesítened és tökéletes lesz. :)
2012. nov. 17. 17:14
 36/58 anonim ***** válasza:
15%

Ez milyen új szokás h minden magával elégedetlen lány fel pakolja magáról a képeket és azt várja h fényezzék ... mindt h neki állna válltoztatni azon ami neki nem tetszik..?!

Neharagudj.. a kérdésedre válaszolva kis kondi és oké leszel.

2012. nov. 17. 18:59
 37/58 anonim ***** válasza:
58%

Van rajtad súlyfelesleg, úgy 5 kilót ledobhatnál. De nagyon jó adottságaid vannak, ez látszik, élj vele! Butaság lenne nem kihasználni, és nem kell hozzá több, mint egy kis odafigyelés. Étkezz kicsit egészségesebben, és mozogj! Dolgozz rá a hasadra, a karodra és a lábaidra. Vannak nagyon jó gyakorlatok, amiket otthon simán el tudsz végezni, még tévézés közben is.

Elkezdeni a legnehezebb, utána normálissá válik, és ahogy fogod látni az eredményeket, motiválni fog. Nem véletlenül raktad fel a képet, szerintem te is változást szeretnél. :) A fiúk nem a csontvázakat szeretik, úgyhogy tényleg csak formálni kéne az alakodat, meg azt a pár kilót leadni. Hajrá!

15L

2012. nov. 17. 20:27
 38/58 A kérdező kommentje:

Kedve utolsó előtti! Épp ezért raktam fel képet,mert szeretném tudni a mások véleményét, hogy min kell változtatnom. Jobb így névtelenül ismeretleneket megkérdezni erről, mint például a családomat, mert ők elfogultak.

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.

2012. nov. 18. 14:59
 39/58 anonim ***** válasza:
68%

Wow,szerintem nagyon jó alakod van és ezt lányként mondom

10/10

2012. nov. 18. 20:54
 40/58 A kérdező kommentje:
Kedves vagy utolsó.:)Köszönöm:)
2012. nov. 19. 12:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!