Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan nézzek ki mindennap...

Hogyan nézzek ki mindennap jól, hogyan legyen mindig 'kellemes' megjelenésem?

Figyelt kérdés

sziasztok:) Valamikor csinosnak érzem magam, de nem mindig. Nem vagyok csúnya, olyan átlagos, de az önbizalmam a föld alatt van.. talán azért mert a fiúk nem néznek rám, mindig azt látom hogy a divatcicákra nyomulnak. Talán a hajam miatt vagyok elégedetlen vállig ér, valahol egyenes valahol göndör valahol hullámos és nagyon hülyén néz ki, ráadásul hajmosás után tiszta száraz és kócos. Vasalni nagyon ritkán szoktam, és már nem is szárítom hogy egészségesen nőjjön meg. A hosszú haj nagyon jól áll nekem, és ezért sincs önbizalmam úgy érezm hogy hosszú hajjal vadító lehetnék.

Ápolt vagyok de sokszor csúnyán festem ki a körmöm vhogy mindig elmaszatolódik, és mindig rövidre vágom mert idegesít a hosszú habár hosszú körmöket szeretnék :/ Nem vagyok pattanásos sima a bőröm, a karikákra néha használok korrektort, és felül kihúzom a szemem (nagy kék szemeim vannak).

Mivel anyagilag nem állunk olyan hűde jól, nem engedhetjük meg a rengeteg ruhát pláne most sok a kiadás. Nagyon tetszik az asian fashion(koreai, japán), és ilyen ruhákat szívesen hordanék, de mindenhol a tömeg sz*rt látom, és nem akarok olyan ruhákat hordani ami minden 2. embernek van. Pl tetszik egy farmer és kiderül h 6 ezer anya mondja hogy annyit nem ad érte és olyat kell választanom ami olcsóbb és kevésbé tetszik.. de am sokakl jobban szeretek legginset szoknyával és shorttal hordani.. és pl vannak ruhák amiket már 2-3 éve hordok és már kopnak stb, és vannak olyan felsők amik akkor tetszettek de most már nem.. az a baj hogy nagy mellem is van és nem tetszik a formája és kevés dolog áll jól és utálok felsőt próbálni emiatt:( Stílust akarok váltani, ilyen ázsiais ruhákra , hogyan kezdjem el? A megjelenésemben miket változtassak? nehéz így:(

köszi:) (szeretném ha a fiúk rám figyelnének, de nem úgy ha egy kiló smink és vmi pcsa ruha van rajtam)

16L

2012. nov. 4. 12:41
 1/5 A kérdező kommentje:
szóval most 10.es vagyok de 11.re szeretnék ruha ügyileg stílust váltani. Nyáron ha tudok szerezni diákmunkát akkor könnyebb lesz rá gyűjteni:)
2012. nov. 4. 12:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Először is: gratulálok annak, aki ezt végigolvasta (köztük magamnak is).

Másodszor:

ne akard az ázsiai divatot majmolni, ha nincs törékeny alkatod.

Őszinte leszek: nagy mellen azok a ruhák nem állnak jól.

Próbálj az alkatodnak megfelelően öltözni.

6e egy farmerért tényleg sok, ne a márkára hajts.

Vagy ha igen, nézelődj outletben.

Az üzletekben árult 9-10 e forintos nadrágokat az outletekben akár 2-3 e-ért is hozzád vágják.

2012. nov. 4. 12:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
először is a hajdra hazsnálj pakolást, olajat és máris rendezett lesz. A körmödet tanuld meg rendesen kifesteni. Gyakorlat teszi a mestert. Ami meg kimegy a börre töröld le azonnal egy acetonos fültisztitópálcikával. A ruhákat nézhetnéd turikban is, ott van sok jó minőségű de olcsó ruha.
2012. nov. 4. 12:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Az én hajam is olyan, mint a tiéd, egy rémálom:/ Általában vasalom (igyekszem leszokni, de kevesebb vele a macera), de nagyon jól ki tud nézni, ha hajmosás után fújok rá hajhabot, és diffúziós hajszárítóval szárítom (hajolj előre, hogy a hajad csak lógjon, ne húzza le a saját súlya), szerintem próbáld ki, az én göndör-hullámos hajammal csodát tesz. Szerintem nincs olyan, hogy valaki csak hosszú hajjal néz ki jól, csak meg kell találni azt a fazont, ami jól áll. Írtad, hogy szereted az ázsiai stílust, japcsi hajas magazinokban gyakran látok, hogy hullámos haj egyenes frfufruval, ha kíséretezgető kedvedben van, vágathatsz (nekem volt, szerettem), azt félre is lehet fésülni, bár igaz, hogy vasalgatni kell.

Ha a körömlakk a bőrödre jut, lemosóba mártott fültisztított pálcikával letisztíthatod. Én már millió éve lakkozom a körmeim, de még mindig gyakran így járok... A rövid köröm sem gáz, de ha zavar, próbálj leszoknin. Tudom, hogy nehéz, de sikerülhet, én is leszoktam, és most gyönyörű, hosszú körmeim vannak, örök díszíteni őket:) Esetleg használhatsz körömerősítő lakkot, ha el vannak gyengülve.

Próbáld ki, hogy elmész egy jó hírű turkálóba, ott potom pénzért vehetsz magadnak ruhákat, akár teljesen újakat. Sokak iszonyodnak tőle, de amióta "divatosabb" lett, nagyon kulturált helyek vannak, érdemes betérni néhányba.

2012. nov. 4. 15:27
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi, ment mindenkinek a zöld kéz:)
2012. nov. 4. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!