Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek jövő héten csizmáb...

Szerintetek jövő héten csizmában menni suli még korai?

Figyelt kérdés

Látom persze, hogy az utcán már most is egy csomóan hordanak csizmát, de mindig arra gondolok, hogy ha már most csizma van rajtam mi lesz velem -20 fokban? A sportcipőmben reggel szétfagy a lábam :(

Ilyen csizmám van:

[link]

2012. nov. 3. 12:46
 1/7 A kérdező kommentje:
*suliba
2012. nov. 3. 12:48
 2/7 anonim ***** válasza:
A mi sulinkban, már három hete a kis szőrmés gumicsizmájukban és egyéb cifraságokban járnak. (:
2012. nov. 3. 12:49
 3/7 anonim ***** válasza:

"mindig arra gondolok, hogy ha már most csizma van rajtam mi lesz velem -20 fokban?"

Akkor fagyjon szét a lában és legyen petefészek gyulladásod. Igazad van, ez sokkal jobb!

2012. nov. 3. 12:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó: őőőő köszi a válaszodat, igazán megtisztelő érzés volt. Csak mondjuk nappal meg van 10-15 fok, akkor meg beleizzad a lábam...
2012. nov. 3. 12:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Nézd én is reggel a nagy hidegben megyek, és nap közben nekem is meleg lenne a csizma, de ilyenkor én zokinkkal kombinálok.

Pl. van 20 denes zokni, (sima nejlon harisnya vékonyságú, 40 denes, 60 denes és pamut zoknik)

Én sem a legvastagabb zoknimat veszem fel, hanem egy 20-40 denes térdharisnyát. És nem izzad bele a lábam és nem fagy meg.

Ha neked ilyen kellékek nincsenek a repertoárodban akkor potom 150 Ftért a kínaiban 2 pár a tied lehet. A 40 denesek 400 Ft-ért, de eurós boltban csak 290-

2012. nov. 3. 12:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát én is csizmában járok, de én bokacsizmát hordok...:D az tökéletes erre az időre! :)
2012. nov. 3. 13:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem korai, miért lenne? November van, gondolom neked is feltűnt.

Mi lesz veled -20 fokban? Miért ha most felveszed a csizmát akkor -20 fokban majd nem teheted meg ugyanezt?

2012. nov. 3. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!