Szerintetek jövő héten csizmában menni suli még korai?
Látom persze, hogy az utcán már most is egy csomóan hordanak csizmát, de mindig arra gondolok, hogy ha már most csizma van rajtam mi lesz velem -20 fokban? A sportcipőmben reggel szétfagy a lábam :(
Ilyen csizmám van:
"mindig arra gondolok, hogy ha már most csizma van rajtam mi lesz velem -20 fokban?"
Akkor fagyjon szét a lában és legyen petefészek gyulladásod. Igazad van, ez sokkal jobb!
Nézd én is reggel a nagy hidegben megyek, és nap közben nekem is meleg lenne a csizma, de ilyenkor én zokinkkal kombinálok.
Pl. van 20 denes zokni, (sima nejlon harisnya vékonyságú, 40 denes, 60 denes és pamut zoknik)
Én sem a legvastagabb zoknimat veszem fel, hanem egy 20-40 denes térdharisnyát. És nem izzad bele a lábam és nem fagy meg.
Ha neked ilyen kellékek nincsenek a repertoárodban akkor potom 150 Ftért a kínaiban 2 pár a tied lehet. A 40 denesek 400 Ft-ért, de eurós boltban csak 290-
Nem korai, miért lenne? November van, gondolom neked is feltűnt.
Mi lesz veled -20 fokban? Miért ha most felveszed a csizmát akkor -20 fokban majd nem teheted meg ugyanezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!