Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jövő hét szombatra nem várom,...

Jövő hét szombatra nem várom, de már mensiszerü fájdalmam van, nem túl korai ez?

Figyelt kérdés
Eddig még sosem éreztem ezt csak amikor megjött. Lehet ez a beágyazódás jele?
2009. szept. 13. 11:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Ilyenkor ez bármi jele lehet. Akár PMS tünet is lehet. Attól hogy más ciklusban nem érezted ilyen korán, még nem zárja ki hogy most igen. Ne éld bele magad semmibe, 1 hét még hosszú idő.

Azért drukkolok hogy ez nálad baba legyen.

2009. szept. 13. 13:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Az előttem szólónak igaza van. Azért mert korábban még nem éreztél ilyet, lehet hogy most igen és baba nélkül. Nekem nem szokott fájni a mellem (soha), a múlt hónapban pedig fájt, mégsem baba volt.

Én minden hónapban 1-1,5 héttel korábban már érzem a megjön érzést. És azóta sem vagyok terhes.

2009. szept. 13. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!