Te szépnek tartod magadat? :-)
Az arcom szépnek tartom, azon nem nagyon akarnék változtatni, csak a bőrömön, mert nagyon zsíros. A pattanások ellen teszek, de sajnos hamar csillog a fejem. Utálom még, hogy ha 8 óránál kevesebbet alszok, iszonyatos karikáim vannak, és van hogy elegendő alvással is...
Imádom a hatalmas zöld szemeimet, és a számat is. Az orromat lecserélném egyel kisebbre, de nem zavar túlságosan.
A hajamat nem szeretem, mert voltam olyan hülye egy éve, hogy elvágattam vállig érőre. Ha majd megnő, teljesen boldog leszek, mert egyébként enyhén hullámos, dús, és erős, nehezen töredezik, tökre jó állapota van.
Elfogadnák egy kosárral nagyobb melleket, de mondjuk még nőhet, és én reménykedek. Most 75/B-s. És szeretnék vékonyabb derekat, mert az annyira nem vékony nekem. :( A lábaimat szeretem, nagyon hosszúak, szépek, nem is narancsbőrös vagy ilyesmi. Most nyáron fogytam 6 kg-ot, (170/55 vagyok), és végülis nem vagyok most se duci, se giliszta.
Összességében így végiggondolva szeretem magam. Vannak dolgok, amiken változtatnék, és ha lehetséges teszek is ellenük!
Szép vagyok és pont, ne kössön belém senki. :)
Én szépnek tartom magam. Magas és vékony vagyok, letagadhatok pár évet, nem mintha szükség lenne rá...
Az én mellem is kicsi, de egy szivacsos melltartó csodákra képes.
Hullámos a hajam, ritkán vasalom.
28/n
hát...nem igazán vagyok vmi szép....
amit szeretek magamon:
-a fekete félhosszú hajam, amit ha be loknizok, egyszerűen gyönyörű, na meg persze, hogy könnyű kezelni
-a szemöldököm
-a szám
amit nem szeretek:
-zöld szem (kék jobb lenne :D )
-combjaim nem elég vékonyak
Alapból nem tartom magam szépnek, de vannak dolgok, amiket szeretek magamon. Előbb az, amit nem szeretek:
-az orrom, mert széles, olyan, mint egy konnektor
-a bőröm, 13 éves korom óta pattanásaim vannak, már nem durva csak mensi előtt jön ki pár. Ám a hegektől jó lenne megszabadulni..
-alacsony vagyok, 162, ebből is a lábaim a kritikus terület, mert kicsit rövidek és egy kiló felesleg is meglátszik rajtuk. 5-6 cm plusszal jó alakom lehetne
-a melleim, ha egy számmal nagyobbak lennének, akkor arányosabb lennék
-a szemem, mindig "szomorú", mert lefele konyulnak a külső szemzugok
-a fogaim, de ezen lehet változtatni, csak nincs még elég pénzem, de gyűlik már
Amit szeretek:
-a szemem színe, zöld, az egyik kicsit sötétebb, mert van benne barna árnyalat, vagyis egyedi
-a szám
-a szempillám, és szemöldököm mert fekete, nem kell festeni
-a hajam, mert természetes hullámú, és puha, bár lehetne kicsit sűrűbb
-az alakom, mert egy kis igyekezettel egész jól rendbeszedhető, nem kell túl sok munka hozzá
-a karjaim, mert természetüknél fogva izmosak, jó formájúak
Szóval több a rossz, mint ami tetszik, ami leginkébb ront az összképen, és totál elveszi az önbizalmam, az az orrom. Az miatt nem nincs kedvem csinosodni sem, mert nincs az a ruha és smink és haj, amivel ellensúlyozni tudnám.. És részben miatta nem akarok pasit sem. Bárcsak normális lenne. De amúgy elvagyok, van 2 munkahelyem is, barátkozom, és amikor nem vagyok magam alatt, úgy érzem az emberek is kedvelnek, talán.
Most fura helyzetben vagyok,mert mondanám,hogy igen,jól nézek ki.Mindenkitől ezt hallom és kezdem elhinni.De közben mégis azt gondolom,hogy ronda vagyok:S
Hát nézzük! Lehetne szebb arcom,barnább bőröm,nagyobb cicim,vastagabb lábam,feszesebb popsim,dúsabb hajam,nem elálló fülem,nőiesebb kézfejem(bár ez nem annyira érdekel)
Viszont szeretem,hogy szép a bőröm,a szemem,hasam,hátam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!