Te szépnek tartod magadat? :-)
Én igen! :) Persze van, hogy nem tetszem magamnak, főleg, amikor zsíros a hajam, és rálapul a fejemre, az nagyon el tud csúfítani. :/
De alapjában véve meg vagyok elégedve magammal. :)
nem szépnek tartom magamat, inkább úgy fogalmaznék, hogy a saját elvárásaimnak megfelelek.
nincs olyan dolog különösebben, amit nem szeretnék magamon, max annyi, hogy hízhatnék egy pár kilót.
Hmm... valamikor igen! :)
Imádom a hajam, mert természetes göndör. Ha úgy hagyom, akkor is feltűnő, ha kivasalom, akkor is, mert nagyon hosszú és sok hajam van. Szeretem a szememet is.
Nem szeretem azt, hogy van rajtam néhány kiló plusz. De ez csak rajtam áll! :)
A heget sem kedvelem, ami rajtam van egy kiskori műtét miatt... :/
Helyzet és hangulatfüggő.
Amit szeretek:
- a hajam, mert szép a színe (világos aranyszőke)
- a szemem, megintcsak a színe (kék-zöld-sárga)
- a szám (szép vonalú telt ajkaim vannak)
- az alakom (nőies és arányos)
- az arcom (szép vonású babaarcom van)
Amit nem szeretek:
-a hasam (nem teljesen lapos, oldalról látszik, hogy van egy pici pocim)
-az orrom (nincs vele semmi baj, csak a pisze pici jobban tetszik, az enyém csak olyan átlagos)
18/L
Szeretem a szürkéskékeszöld szemeimet. A hajamat. A körmeimet. Hogy vékony vagyok akármennyit eszek. Valaki írta itt a kis melleket, nekem AA-s van, de szerintem ez sokkal jobb mint a nagy. Nekem ez is tetszik magamon.
Amit nem szeretek magamon az a túlérzékeny bőröm, ami sose akar szép lenni, csak kiló sminkkel. Az orrom is nagy, bár nem vészesen.
A lényeg hogy másoktól mindig csak pozitív visszajelzéseket kapok, tehát mások szépnek tartanak, a pasik is mindig oda vannak értem, szóval azt hiszem kijelenthetem, hogy szép vagyok... ha még okos is lennék de jó lenne :D
Amit nem szeretek magamon, azon nem tudok változtatni.
Úgy összeségében nem tartom magamat szépnek, sohasem tartottam, nem is fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!