Mi a véleményed a cybergótokról/industrialosokról?
Nem tudok azonosulini ezzel a stílussal, de imádom!!
Kedvenc ilyen jellegű zenéim előadója Dj Sisen, g*cinagy japán srác, abszolút extrém, és imádom*.*
A ruhákat is szeretem, kár hogy baromi drágákXD
17L
én annak tartom magam, és próbálok afelé fejlődni hogy megtudjak varrni ilyen stílusú ruhákat, mert amiket lehet kapni, vagy idétlenül néznek ki (cyberdogosok) vagy nagyonnagyon drágák.
sztem iszonyat kreatívnak lehet lenni a stílusban, határok nagyon nincsenek, semmi kivetnivaló nincs benne, nagyonjo=)
Örülök ha másnak is tetszenek:D Nekem szerencsém van,mert a nővéreimtől sok extrém ruhát kapok,amik megfelelő összeállításban elég cybergótosak:D
Amúgy megnéztem ezt a Dj Sisent jútyúbon és überf-sza!!:D
Nem én vagyok a stílus, túl sok mindenük van kinn :D. De ha megengedné az alakom és persze a pénztárcám én is olyan lennék, imádom mind a stílust mind a zenét!!! *_*
Bár jobban járnék ha megmaradnék a mostani style-omnál...:D Semmi köze se a cíberhez se az industrialhoz. :D De igyekszem belevinni! *_*
16L
nem drágábbak azok a cuccok mintha plázában vennél valamit.
Csak ne a szar darkfos.hu szerű helyeken akarj vásárolni
Én nagyon szeretem az industrial zenét. Elég egyedi zene stílus, és elég elvont.
A cybergoth öltözködési stílusban "csak egy" szépséghiba van számomra. Hogy egy csomó mindent a raver-ektől lopnak el... =S :@
hát ha nekem lenne barátnőm és szeretne cybergoth/industrial/stb ruhákat hordani, csak neki kicsit drágák, én szívesen megvenném, ami tetszik neki
nekem az egyedi stílusú lányok jönnek be, akik nem úgy néznek ki mint a többi...
20/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!