Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a cybergótokró...

Mi a véleményed a cybergótokról/industrialosokról?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszenek,főleg a zenéik és az industrial tánc,de a ruhák sem elhanyagolandók:) De ti mit gondoltok róluk?
2009. aug. 10. 21:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok azonosulini ezzel a stílussal, de imádom!!

Kedvenc ilyen jellegű zenéim előadója Dj Sisen, g*cinagy japán srác, abszolút extrém, és imádom*.*

A ruhákat is szeretem, kár hogy baromi drágákXD

17L

2009. aug. 10. 21:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

én annak tartom magam, és próbálok afelé fejlődni hogy megtudjak varrni ilyen stílusú ruhákat, mert amiket lehet kapni, vagy idétlenül néznek ki (cyberdogosok) vagy nagyonnagyon drágák.

sztem iszonyat kreatívnak lehet lenni a stílusban, határok nagyon nincsenek, semmi kivetnivaló nincs benne, nagyonjo=)

2009. aug. 10. 22:22
 3/8 A kérdező kommentje:

Örülök ha másnak is tetszenek:D Nekem szerencsém van,mert a nővéreimtől sok extrém ruhát kapok,amik megfelelő összeállításban elég cybergótosak:D

Amúgy megnéztem ezt a Dj Sisent jútyúbon és überf-sza!!:D

2009. aug. 11. 12:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem én vagyok a stílus, túl sok mindenük van kinn :D. De ha megengedné az alakom és persze a pénztárcám én is olyan lennék, imádom mind a stílust mind a zenét!!! *_*

Bár jobban járnék ha megmaradnék a mostani style-omnál...:D Semmi köze se a cíberhez se az industrialhoz. :D De igyekszem belevinni! *_*

16L

2009. aug. 11. 13:17
 5/8 A kérdező kommentje:
Háááát,most hogy mondod,tényleg eléggé kipakolják amijük van xD
2009. aug. 11. 13:51
 6/8 anonim ***** válasza:
38%

nem drágábbak azok a cuccok mintha plázában vennél valamit.

Csak ne a szar darkfos.hu szerű helyeken akarj vásárolni

2009. aug. 31. 01:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretem az industrial zenét. Elég egyedi zene stílus, és elég elvont.

A cybergoth öltözködési stílusban "csak egy" szépséghiba van számomra. Hogy egy csomó mindent a raver-ektől lopnak el... =S :@

2010. jan. 11. 21:26
 8/8 anonim válasza:
100%

hát ha nekem lenne barátnőm és szeretne cybergoth/industrial/stb ruhákat hordani, csak neki kicsit drágák, én szívesen megvenném, ami tetszik neki

nekem az egyedi stílusú lányok jönnek be, akik nem úgy néznek ki mint a többi...

20/F

2010. febr. 26. 12:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!