Melyik volt jobb? (képpekkel)
Figyelt kérdés
Július eleje:
Augusztus:
most :S :
Szerintetek az utolsó nem tök olyan mint az első?
2012. okt. 27. 19:43
31/38 A kérdező kommentje:
voltam csonti is már nyáron idén,de annyira hamar változik az alakom hogy hihetetlen.
Volt nagyon vékony is a lábam és gyönyörű volt de komolyan.
Viszont ahogy picivel többet ettem egyből odahíztam
Szerintem ez is genetika.
Egyszerűen sosem szabad sokat ennem mert ha csak ránézek egy sütire már hízok 2 kilót...
2012. okt. 27. 20:19
32/38 anonim válasza:
Teljesen jó az alakod :))
De bocsi a kérdésekért: hány centihez háyn kiló vagy, és hogy sikerült lefogynod? :)
33/38 A kérdező kommentje:
164 cm
és 55 kg
72 voltam tavaly karácsonykor
2012. okt. 27. 20:25
34/38 laci911 válasza:
Hova akarsz fogyni?ha lefogysz akkor Csontos leszel es az meg jobban hagsujozza a csípődet....vékony tangßt ne vegyél fel mert az ugyan csak szelesiti a csípődet....
35/38 anonim válasza:
Szerintem mindhárom kép ugyanolyan. Jó széles csípőd van, de ez nem gond, szerintem jól néz ki, és ha fogynál sem tűnne el, látszik, hogy ilyen az alakod. Viszont szerintem jó sokat kéne edzened, mert bár valóban nem vagy kövér, nincsenek kidolgozott vonalaid, látszik, hogy semmit nem mozogsz, a hasad sincs kidolgozva, a lábaid sem. Jó alakod lenne, ha megformálnád. A súlyoddal nincs gond, de ha izmosodsz, akkor még nehezebb is leszel pár kilóval, viszont sokkal csinosabb.
37/38 anonim válasza:
Szerintem a 3. Olyan mintha magamat látnám, tök ugyanilyen alakom van és jajj de utálom. Csak én 174cm és 60kiló vagyok.
38/38 Theodorik84 válasza:
Férfiként írom, hogy a harmadik tökéletes. Tudod a széles csípő sokkal nőiesebb mint a gebék. Csípőcsontod ekkora, de az alakod hozzá egyszerűen vonzó. A csípő-derék arány fontos amíg megvan ez a darázsalak nálam tuti nyerő lennél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!