Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik volt jobb? (képpekkel)

Melyik volt jobb? (képpekkel)

Figyelt kérdés

Július eleje:

[link]

Augusztus:

[link]

most :S :

[link]

Szerintetek az utolsó nem tök olyan mint az első?

2012. okt. 27. 19:43
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Én az vagyok aki dícsért, és őszintén írtam, hogy szép nőies vagy. Nem kell annyira figyelned az arányaidra mint a férfiaknak. Nőnek jól áll ez a gitár alakú testvonal is, meg a szélesebb csípő. Tudnál egyébként fogyni még, csak fuss rengeteget, ne kondigépeken eddz, azok inkább izmosítanak, vaskosabb, formásabb ,feszesebb leszel, de nem vékonyabb. Futás, jó tulzásba vitt kardió eddzés való neked, és kevés szénhidrátot egyél este. Liszt alapú kajákról tessék lemondani! Egyél zöldségeket sokat. MEglásd, egy istennő leszel! De ehhez akarat is kell, meg kitartó munka, anélkül ilyen maradsz, ami szintén nem rossz ami vangy ,hidd el.
2012. okt. 27. 19:55
 22/38 A kérdező kommentje:

Akaratom hidd el hogy van

fél év alatt 10 kilót fogytam.

Most képzeljétek el hogy előtte milyen lehettem...:SS

2012. okt. 27. 19:57
 23/38 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel semmi baj. Nem vagy kövér, normális alkatod van.

Azért nem fogsz soha ennél vékonyabbnak kinézni, akármennyit is fogysz, mert széles a csípőd.

De nem baj az, sokaknak bejön.

2012. okt. 27. 20:03
 24/38 anonim ***** válasza:

szerintem ugyanolyan a 3. csak 2. nal a kep rossz.

ne fogyj, olyanszeles a medencecsontod, hogy igy is eleg erdekes, de ha fogysz, meg jobban kiugrik.

2012. okt. 27. 20:05
 25/38 A kérdező kommentje:

és azzal nem lehet valamit kezdeni??

Tényleg nagyon rühellem az alkatom és bármit megtennék hogy ne ilyen legyen

2012. okt. 27. 20:09
 26/38 anonim ***** válasza:
Hidd el, nőben a széles csípő az nagyon szexi! Ne akarj deszka nő lenni. Rengeteg csontváz picsu szeretne ilyen gyönyörű formás popót mint amilyen neked van! Nem tudsz mindenkinek megfelelni. Férfiként írom, szeresd magad. Világ életben széles csípőjű nőkbe voltam szerelemes igazán, annyira jól néznek ki.
2012. okt. 27. 20:10
 27/38 A kérdező kommentje:

Igen:)

A Kim Kardashian féle alak tényleg szexi...

de nekem másmilyen.

Ha olyan lenne imádnám :)

2012. okt. 27. 20:13
 28/38 anonim ***** válasza:
Ami a képeken van az nagyon messze van a kövértől, hidd el. Azok a ronda cellulitiszes hájpacnik nem ilyenek mint te vagy. Neked szép formás bársonyos combjaid vannak. Nézd meg ezt, [link] Na ez egy kövér disznó. Te nem ilyen vagy, te szép csinos vagy. Ilyenekhez viszonyíts, hogy reális képed legyen!
2012. okt. 27. 20:14
 29/38 anonim ***** válasza:
Figyelj, a lábaid lehetnének még vékonyabbak ha nagyon akarod, de szépek! Futással a csípődön kívül mindent tudsz változtatni, de jó vagy így.
2012. okt. 27. 20:15
 30/38 anonim ***** válasza:
Ha folyamatosan mozogsz, sportolsz, akkor nem lehet baj. Nekem nagyon tetszik az alakod, szép vagy! :)
2012. okt. 27. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!