Mitől lehetne egyedi stílusom?
Figyelt kérdés
Kicsit unom, hogy úgy nézek ki mint a többi átlagos lány, és szeretnék egy kicsit kitűnni, valami egyedi stílussal , csak azt nem tudom hogy , hogyan, semmi elképzelésem sincs, ha mondanátok pár stílust esetleg linkelnétek képeket, azt meg köszönném!:) (haj, smink, öltözködés)
15/L
2012. okt. 25. 18:37
1/7 anonim válasza:
Ha nem belülről jön a változás, szart se ér.
2/7 A kérdező kommentje:
hát.. van benne igazság
2012. okt. 25. 18:43
3/7 anonim válasza:
Amit az első mondott. Ha itt kell ilyesmiket kérdezgetned, akkor nem leszel soha egyedi. Ez az egyik. A másik meg, hogy nem az öltözködési stílusoddal kellene kitűnni. Az ilyen tipikus "egyedi" lányok szoktak a legunalmasabb, legbutább személyiségek lenni...
4/7 anonim válasza:
Ja, ez természetesen az "egyedi" fiúkra is igaz. Azon kívül hogy tudnak öltözködni, ők sem túl érdekesek.
5/7 anonim válasza:
hiába mondunk bármit is ha kényelmetlenül érzed magad az adott stílusban (hiába tetszik) azt úgyis észreveszik mások is.
amúgy legyél hard emós vagy scene azok már úgyis kihalófélben vannak hálaistennek
6/7 laci911 válasza:
Nekem pl a dàn styilusnagyon bejön.Az nekem nagyon adja.szerintem keres olyan dolgokat amit szeretsz pl ha szereted a szèp színeket akkor legyèl szines vagy pl a rèszleteket.......csak tudni kell mi èrdekel ès abból sok jó dolog ki jön...
7/7 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy ha van időm, akkor végignézem a ruhatáram, és új kombinációkat gondolok ki. Amiket eddig nem hordtam. Hordj kiegészítőket is, azok a legegyszerűbb ruhákat is feldobják. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!