Hogyan lehetne 'stílusom'?
szóval.
a kérdés kicsit komplikált.
ruhákkal nem állok hadilábon, szóval nem veszek fel pirost rózsaszínnel stb viszont van hogy néhány reggel csak felkapok egy pólót, kardigánt, nadrágot és tornacipőt és kész. Az osztályomba kb mindenki így öltözik, de van 1-2 lány akiről látszik hogy van sítlusa... most ez lehet hogy hülyén hangzik, de nem tudom jobban megfogalmazni.
a másik meg a kézírásom...nagyon apró, nem kerek betűkkel írok.Viszont néha rámjön a szépirhatnék és elkezdek szép, nagy dőlt betűkkel írni.De néha az se sikerül szépre, és így a füzeteim összképe borzalmas.
ha meg megnézem másét, szép, összerendezett stb...
Mit tudnék csinálni hogy nekem is legyen stílusom?
15/L
hordj azt ami neked tetszik. menj be egy viszonylag nagyobb kínálatú üzletbe és nézelődj, próbálgass ruhákat. ha veszel valamit, ne az jusson eszedbe hogy a külvilágnak tetszeni fog-e amit veszel. hanem hogy neked hogy tetszik. próbálj egyedi lenni, ne olyan aki másokra hasonlít, hanem olyan akire mások akarnak hasonlítani.
15/L
énis így vagyok vele....
ja és azt elfelejtettem írni, hogy ruhát most nem tudok venni:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!