Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most őszintén, mi annyira...

Most őszintén, mi annyira gusztustalan egy fültágítóban?

Figyelt kérdés
Nem 30 mm-esre gondolok,hanem kicsikre.:)

2012. okt. 24. 17:53
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

Az h természet ellenesen néz ki a füled. Aztán meg idősebb korodra egy szottyatt húsdarab lesz a fülcimpád helyén.

Mondjuk én a pircinget sem tolerálom. A tetoválást igen mert az örökre szól.

Az egyik haveromnak volt egy 1cm-es fültágítója az egyik fülében. Elhagyta a strandon. Nem rakott be másikat. Ez 3 éve volt ésmég mindig csúnya a füle. Mi lesz majd ha megöregszik és megereszkedik a bőre?

2012. okt. 24. 18:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted szép a piros, kinyúlt fülcimpa? Meg ha majd kiveszed mert kimegy ugye a divatból akkor lesz csak igazán undorító látvány.
2012. okt. 24. 18:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=GQkIT0y3BHQ

Szerinted ebben mi a szép ?

Hogy úgy néz ki, mint a nem tom milyen törzs hagyományos díszviselete. Hát még nekik talán elmegy, meg megértem, de azért mi civilizált emberek vagyunk és ha mondjuk én munkaadó lennék, az ilyet tuti nem venném fel, mert nem célom az ügyfeleim megrémítése. Hogy néz már ez ki ? Ha kiveszed mi lesz ? Annak örülsz, h lóg a füled vagy mi ?

2012. okt. 24. 18:19
 4/9 A kérdező kommentje:
utolsó: De a csajnak a videóba nagyon nagy van. Kicsikre gondoltam. 5-6 mm.
2012. okt. 24. 18:25
 5/9 anonim ***** válasza:
58%
Ezen nincs mit magyarázni, ocsmány azt kész.
2012. okt. 24. 18:48
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
Semmi. Nem mindenkinek tetszik, de csak mert pl látsz az úton elmenni egy kocsit, ami nem tetszik, nem mondod rá, hogy gusztustalan. A gusztustalan dolog itt az emberek hozzáállása az általuk vélt normálistól való eltéréshez, a beszűkült felfogásuk, az alaptalan bíráskodásuk és a más kinézetével való foglalkozás, és az az alapján való megítélés, nem pedig a fültágító. A fültágító maximum nem szép.
2012. okt. 25. 13:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Már bocs, de tárgyra nem szokás azt mondani, hogy gusztustalan. Úgyhogy a példád nem állja meg a helyét. Viszont, ha már egy testrészről beszélünk, aminek megváltoztatják a természetes formáját, akkor az már lehet gusztustalan. Hogy néz ki már egy lógó fülcimpa ? Undorító, ahogy ott lefeg vagy át lehet rajta látni. Természet ellenes és ezt nem tudod megcáfolni.
2012. okt. 25. 15:43
 8/9 anonim ***** válasza:
2012. nov. 3. 15:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Esküszöm mennyi pa raszt van itt elveszik midenntől az ember kedvét senkinek sem lehet ízlése bas...átokmeg 5-6 miliről beszél a kérdező erre valamék gyö kér linkel egy 60 miliset kösz b a...meg segitettél te f .sz a másik emg hanemis tetszik tiszteljétek már annyira embertársatokaz akit nemis ismertek, hogy nem tiporjátok a porba az ízlését én se szidom a f.s popzenéket meg a kcösög divatb uzis szarokat mert nemismerem nem kell szidni senkinek az ízlését ez midennek az oka fáj az neked hogy ő a fültágítóban lát szépséget te büdös ge.i nekem amugy 30 as fülemvan nerm találom undorítónak de 5-6 mili azon épp hogy átlátni.
2013. márc. 5. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!