Lányok, szerintetek a három srác közül melyiknek van a legjobb TESTE, nektek melyik tetszik a legjobban?
2012. okt. 22. 23:40
21/32 anonim válasza:
Persze, hogy az első, ő volt a szerelmem amikor adták a tv-ben a Baywatch Hawaii-t :D:D, a másodikat még elfogadnám, de az utolsótól rosszul vagyok..
22/32 anonim válasza:
A 2....imádom az izmos pasikat, de a 3 elég erős túlzás már...az ennyire izmos pasikat nem bírom...
18/L
23/32 anonim válasza:
Kedves 9-es! Kiváncsi voltam arra a bizonyos Tom Hiddleston pasira, milyen teste lehet. Hát mindenütt csak ruhába bugyolálva látom, így dunsztom nincs milyen a teste. Arcra mondjuk nem tetszik, ránézésre vékony lehet, de lehet tévedek, linkelj olyan képet amin a felsőteste látszik mert nem találok! Köszi :)
24/32 anonim válasza:
Tom Hiddleston nekem is bejön, bár eddig csak ruhában láttam, de abszolút nem izgat, milyen alatta. Se pozitív, se negatív irányban nem befolyásolna, ha meglátnám. Önmagában nekem egy férfi teste tök lényegtelen.
25/32 anonim válasza:
Fujj kategória?? Na ezen meglepődtem. :D
Szerintem az elsőnek van a legszebb teste, de a második is vonzó. A harmadik test inkább ijesztő.
16l
26/32 anonim válasza:
Én vagyok a fujj kategória.Ha 16 lennék lehet bejönne de én már máshogy látom 27 éves fejjel.
27/32 anonim válasza:
Első, mert ott olyan kis szolidak a kockák, a többinél már túl vaskosak az izmok.
19/L
28/32 anonim válasza:
9-es vagyok: a kért kép Tom Hiddlestonról félmeztelenül. :D
Persze nem látszik a legjobban, tekintve, hogy ül, de még így is szerintem veri a fenti 3 pasit. És még akad sajnos néhány ilyen testalkatú férfi, akik sírnak, hogy nem izmosak.... :P Azoknak mondom, nálam ti vagytok az elsők. :)
29/32 anonim válasza:
Még mindig 9-es: bár nekem eleve nagyon tetszik Tom Hiddleston, kívülről-belülről, ruhástul és nélküle, arcra é testre, nekem kb. tökéletes. :) És mennyien vagyunk még így ezzel! Szerintem tehát lehetnek a pasik izmosak, vagy vékonyak, mindenki talál olyat, akinek pont az fog tetszeni. :)
30/32 anonim válasza:
Szerintem te vagy az egyedüli, akinek bejön a behordpadt mellkas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!