Lányok, szerintetek a három srác közül melyiknek van a legjobb TESTE, nektek melyik tetszik a legjobban?
Hát max az 1., de az sem igazán, mert már nincs természetes hatása. Hol van a szőr? Anélkül nem férfi egy férfi számomra. 20/L
Akkor már inkább ő:
Ezek szerint csak nekem van ilyen "elfuserált" ízlésem,hogy nekem nagyon tetszenek?:DD
Szerintem nem lesz attól valaki mű,mert foglalkozik a testével és szép izmos,kidolgozott.Ez nem olyan,mint a lányoknál az 5 kiló smink vagy a műmell,póthaj..Ezért a testért ők dolgoztak meg és az övék az izmok.
A harmadik képen lévő persze picit túlzás,de én azt sem mondanám taszítónak vagy rondának.Akárki,aki sportol,kondizik,foglalkozik a testével szerintem semmiképp sem lehet ronda,bárhogy néz ki miatta.
Amúgy ha ránézek egy ilyen testre,nem csak az ugrik be,hogy de jól néz ki,hanem hogy foglalkozik vele,eljár sportolni/kondizni és ez egy nagyon nagy plusz pont!
Egyébként 1,2 nagyon tetszik,de ha választani kell akkor 2.
17L
Nekem nem tetszik az izom, de nem tudok logikus indokot felhozni az ízlésemre, sajnálom. A vékony pasik jönnek be, mert hormonálisan ez mozgat meg és ennyi.
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!