1.; 10.:
Nekem is 80-as (néha 75), mégis egyszálbél vagyok. Természetesen az elhízás is dobhat ezen a méreten, de ha valakinek alapból nagyobb a mellkasa, erősebbek a bordái, könnyen megvan a 80 is. Igazából szerintem a 70-es betegesebb, mint a 80-as.
Egyébként az is számít, hol veszed a melltartót. A számozások nagyon sok helyen eltérnek, ugyanúgy, ahogy a cipőknél.
8:
Nem is egészséges olyan vékonynak lenni.
Amúgy szerintem is nagy a C-s kosár 12 évesen, de nem tehetsz róla. Nekem is van olyan barátnőm, aki már 16 évesen E-s kosarat hordott, mert annyira megnőtt a melle, ráadásul tök hirtelen, úgyhogy még a teniszt is abba kellett hagynia. Nem akarlak ijesztgetni, de lehet, hogy veled is ez lesz =S De barátnőm is olyan helyzetben van, hogy ingyen megcsinálnák neki a mellkisebbítő műtétet (gericferdülés miatt), csak fél kés alá feküdni.
de jó neked :S
16 évesen 70A nekem... irigyellek.
Nem fogok feltenni magamról képet,mint már mondtam. Aki elhiszi,elhiszi,aki nem,hát nem.
Köszönöm a normális válaszokat,engem is néha eléggé zavar.
De a sportolásban annyira azért nem akadályoz,mert kajakozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!