Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az rossz, ha nagy? Sokfelől hallok különböző véleményeket. Volt aki csúfolt is miatta (a mellméretem 80E).
anyukád műtétre küldene h kisebb legyen?
Ne haragudj, de normális?
Én nem hagynám h a 17 éves kamaszlányomat vagdossák, amikor nincs is értelme?
Nem kell olyan nagy kivágású felsőket felvenni, és nem bámulnak. EZ ilyen egyszerű. -.-
Esztétikailag szerintem fantasztikus, azért bámulnak meg, mert tetszik/tetszel nekik :)
19F
Ne hallgass anyádra, ráérsz akkor megcsináltatni ha öreg leszel és tényleg gondod lesz vele, ha nem akkor meg örülj nekik.
23/F
Nekem 75/E-s a mellem, szóval tudom, miről beszélsz(Ráadásul nekem a formája sem tetszik)!
Még kivágott felső sem kell, elég ha csak kicsit is testhez álló és a szempárak odairányulnak.
Én gyűlöltem, h ekkora, betöltöttem a 18-at, én is meg akartam műteni. El is mentem most nyáron, de abba maradt. Nekem anyum inkább lebeszélni akart, minthogy rábeszélni. o.O Amit én mondok:
Szerintem nem szükséges, ha meg a formájával sincs gond, akkor megkockáztatom: FÖLÖSLEGES. Nézz csak neten képeket, írd be a keresőbe, hogy mellkisebbítés, és te is így fogod látni, garantálom! A doki is elmondaná, hogy
-18 év alatt nem is szokták vállalni-akinél én voltam is direkt rákérdezett a koromra, h vagyok-e már 18, mert előtte nem vállalja-,
- azok a hegek örökre láthatóak lesznek, bár idővel halványulnak, fehérednek(ideális esetben persze, mert bizony benne van, hogy lilás/rózsaszín marad
- később terhes leszel: újra megnőnek valószínűleg a melleid, és fenn áll az esélye, hogy szoptatni sem tudsz majd
Én a műtét előtt hagytam ott az orvost. :D De nem bánom!.
Anyád meg nem normális, hogy ezt mondja, már bocs! Nekem anyum lebeszélni akart, mintsem hogy rá bíztatni, bár mikor látta, h NEKEM rossz, meg minden, akkor mellettem állt.
Simona Halep román teniszező lánynak is nagy mellei voltak, ő 17 évesen megműtette, de azért, mert a tenisz versenyeken zavarta.(és hát ha megnézel róla egy videót-pl videa asszem- tényleg zavaró lehet meccs közben)
Ha azt szeretnéd, hogy csupán kisebbek legyenek, akkor jó eséllyel sikerülni fog úgy is, hogy diéta+ mozgás: súlyzós edzés+ futás. Én is így akarom elkezdeni, kondi: futópad és súlyzózás kombinálva, és diéta.
Ha bővebben érdekel, cikk: [link]
Szóval én azt mondom, hogy ne csináld, de döntsd el te, ismerve a tényeket.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!