Oldalról csúnya vagyok, előlről meg jól nézek ki!?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy előlről teljesen normálisan nézek ki, normális az arcom az orrom se ferde a szám is rendben minden.. De viszont oldalról hosszú az orrom, vékony az arcom, és a homlokom sincs rendben?
1 éve kezdtem bele a testépítésbe, és még 15-20 évig tervezem, ha van kockahasam, meg jó testem, akkor az arcom oldalról nem lesz probléma? Magas is vagyok mert 183 cm vagyok.
14/F
2012. okt. 22. 19:11
1/12 anonim válasza:
Jobb mintha fordítva lenne, mondjuk így belegondolva még soha nem néztem meg magam oldalról[csak a seggem:D] szóval ne parázz ezen
2/12 anonim válasza:
Most mit aggódsz? Zavar a fejed oldalnézetből?? :D Fordulj az összes emberrel szembe és no problem :D
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :DDDDDD
2012. okt. 22. 19:20
4/12 anonim válasza:
szerintem csak szokatlan neked, hisz nem látod magad mindig oldalról, max fényképen vagy 2 tükörrel:D hidd el nem vagy gáz oldalról, csak szokatlan így látni magad.
5/12 A kérdező kommentje:
Csak az osztályban mondta egy lány hogy érdekes fejem van, és egy kövér cigány fiú meg azt mondta azon röhögnek egész órán... Ezt milyen értelemben vegyem?? :((
2012. okt. 22. 19:43
6/12 anonim válasza:
Jaj, nem para. Nyugi van.
A cigánynak meg súgd oda: "Arbeit macht frei"
7/12 anonim válasza:
utolsó, de szemét vagy!:DDDDDDDDDDDDD
8/12 anonim válasza:
Jó, igazad van, elhatárolódom magamtól. :)
De most nem azért, 183 centi vagy, kondizol, ne hogy már egy ducipufinégerkuki ossza az észt... 183 centivel még az SS-be is felvételizni tudtál volna, ha csak a magasságot nézzük.
Állj ki magadért.
9/12 A kérdező kommentje:
Nem verem meg mert másnap rám jönnek vagy százan... Az osztályban fiúk közül csak én vagyok egyetlen magyar... Kezdem már unni őket, talán csak irigyek hogy van kocka a hasamon és a karom se kicsi? Meg az is belejátszik hogy minden szarér elkezdenek "csúfolni"? Pl mikor véletlen leöntöttem magam innivalóval, és egyből azt mondták hogy g*ci...
2012. okt. 22. 20:13
10/12 A kérdező kommentje:
Meg ha szemüveg van rajtam akkor is azt mondják hogy csúnya vagyok... De viszont az unokatesóm (szép lány) azt mondta hogy nagyon jól áll a szemüveg és jól nézek ki benne... talán csak azért mondta mert mégis csak az unokatesóm? Mert kezdek összekeverődni... :|
2012. okt. 22. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!