Mit gondoltok, hogy nézek ki? Elviselhetetlenül ronda vagyok? KÉP
Ne haragudjatok de nemrég mondta ezt nekem egyik ismerősöm és azóta nagyon idegesít.
egyáltalán nem vagy ronda, az arcod nagyon szép :)
esetleg a hajaddal kezdhetnél valamit...
Nem vagy ronda. Kifejezetten szép arcod van.
Menj el fodrászhoz, egy előnyösebb frizura azért jobban állna!
Szerintem úgy kifejezetten tetszenél a magamfajta jó ízlésű férfiaknak ;)
olvasgattam egykét helyen és írok le neked egy-két tanácsot:
mielőtt megmosod a hajad fésüld ki így elkerülöd a nagy hajveszteséget ugyanis mosás után könnyebben hullik a haj
vannak a boltokban olyan fajta samponok amik károsíthatják,roncsolhatják a hajadat ezért inkább vegyél természetes alapanyagokból,illóolajokból és tápanyagokból készült samponokat!:)
minél többet mosod a hajad annál jobban károsodik és kiszárad ja és még valami kerüld a hajszárítót az sem tesz jó a hajadnak
Próbáld meg kerülni a konzerveket és az előre elkészített ételeket,a friss ételek fogyasztása van a legjobb hatással a hajunkra
fontos, hogy vágasd a hajad 6-8 hetente, így megelőzheted, hogy töredezett legyen a vége :)
Remélem sokat tudtam segíteni ja és a kérdésedre válaszolva tényleg szép az arcod,nagyon szép vagy!!!!!!!
Üdv.:Jani 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!