Mit gondoltok, hogy nézek ki? Elviselhetetlenül ronda vagyok? KÉP
Ne haragudjatok de nemrég mondta ezt nekem egyik ismerősöm és azóta nagyon idegesít.
Szerintem meg María Valverde-re hasonlítasz valahogy. :)
Amúgy szép az arcod, de sürgősen kezdened kell magaddal valamit!
1. Menj el fodrászhoz! Komolyan, menj el, és mond, hogy változtatás akarsz. Legyen bátorságod! Ha nem mersz, akkor vegyél egy hajvasalót, vagy valamit, és csináld meg magadnak valahogy! De inkább fodrász.
2. Egy kis smink nem árt. Használj szempillaspirált, de szerintem azért egy kicsit erősebb smink is belefér. Mielőtt nekiállsz, azért nézz körül a neten, mert nem áll mindenkinek jól egy adott smink!
3. Ruha... Az ami a képen látszik, egy vicc. Gondolom ez csak egy otthoni ruha, de nagyon gáz. Sokan sajnálják a pénzt, de ha szánsz rá időt és energiát, akkor olcsón is tudsz találni egy csomó csinos darabot.
4. Stílus! Az írásodon az látszik, hogy nagyon merev vagy. Olyan, mintha egy öregasszony írna. A képeken is az tűnik fel, hogy rohadtul elégedetlen vagy magaddal, és boldogtalan vagy. Szörnyű. Nagyon gyönyörű nő lehetne belőled, de a mostani helyzet nagyon nem jó.
Szerintem vegyél bátorságot, és alaposan változtasd meg magad! :) Ha kell még segítség, akkor írd meg.
Egyébkén hány éves vagy?
Oh, és szeretnék látni az új kinézetedről majd képeket! ;)
ha a hajadat megcsinlod tényleg jól fosz kinézni nagyon szép arcod van:)
egy srác
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!