Fiúk mit gondoltok rólam ezen tulajdonságok alapján?
sziasztok:) képet nem szeretnék küldeni, de ahogy észrevettem taszítom a fiúkat, senki sem ismerkedik velem, pedig járok emberek közé, és nemtom hogy hol kezdjem el ezt. örülnék pár véleménynek hogy ezek tulajdonságok alapján mi a benyomásotok rólam, min kéne változtatnom.
külső: szőke vállig érőnél kicsit hosszabb dús haj, kék szem, közepesen vékony száj, sima arcbőr(nem zsíros vagy pattanásos), 163 centi vagyok, 48 kiló. Átlagos ruhákat hordok, de próbálok nőies lenni, nem hordok magassarkút.
Nem hordok nagy fülbevalókat, kicsit bogyósokat inkább, néha hordok valami kiegészítőt, szinte mindig kivan lakkozva a körmöm. Smink: nem alapozom magam, csak tussal vékonyan kihúzom felül a szemem, [link]
így csak vékonyabban, néha baba rózsaszín ajakápoló(rúzs) vagy halvány rózsaszín pirosító, barna szempillaspirál. Szerintetek ez sok?
belső: nagyon szeretek nevetni, hülyülni, felszabadult vagyok a barátaimmal, idegenek előtt úgy érzem hogy nemtom teljesen önmagamat adni, zárkózottabb vagyok először, nehezen oldódok fel. Ez szerintem rossz tulajdonság meg emlékszem amikor egyszer találkoztam egy sráccal, a kényszer mosolyt alig bírtam levakarni, mert úgy éreztem hogy ha nem mosolygok eleget, nem leszek szimpatikus..és teljesen más embernek éreztem magam.. segítőkész vagyok, habár sokszor ideges tudok enni vmin, vagy könnyedén megbántódok, de nem hisztizek ezt nem mutatom ki csak magamban olyan rossz érzés, de nem mondom el ha valaki megbánt, úgy teszek mintha nem is. Segítőkész vagyok, szeretek sütni, sokszor lusta vagyok takarítást illetőleg, és jó tanuló vagyok.
kérlek kort is írjatok! köszi:)
16L
Ezt így láthatlanban nem tudhatom,de azok alapján amit leírtál nem vagy visszataszító belsőre,a külsődről nem tudok véleményt mondani mert az alapján,hogy hogyan sminkelsz/öltözködsz/hajad milyen nem derül ki,hogy nézel ki,mert ezeket csinálhatja ugyanúgy két teljesen másmilyen lány is.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!