Ez gáz lenne profilképnek? 15/L
Szóval nem túl erőltetett? Mert fura, hogy a kezeim lenn vannak, így csak egy csík vagyok.. Őszintén mondjátok meg légyszi!:)
a kép minősége gáz, de a póz nem. Messzemenőleg a legnormálisabb kép amit mostanság láttam.
A pózer képektől azért sokkal inkább kerülget a röhögő görcs.
Webcammal is el tudsz érni jobb minőséget, ha jó sok fény van! Ehhez mondjuk amikor szépen besüt az ablakon a nap, oda állj. Szerintem mehetnél egy kicsit távolabb is a kamerától, hogy a egy kicsit több látszódjon belőled.
Plusz, ha tudod, akkor tedd feljebb a kamerát, kb. fejmagasságba és nézz előre...Ha azt is feltöltöd segítek a továbbiakban...
Amúgy jó az "alapanyag"...:)
Kicsit előredőlsz, nem tudod feljebb rakni a kamerát?
De ettől eltekintve nem rossz. (a minőséget most nem írom, azon tényleg lehetne javítani).
Egy ilyen szép lány megérdemelne egy jobb minőségű képet. Szerintem kérj meg valakit (ismerőst), hogy fotózzon le.
nekem A kör c. filmből a kislány jutott eszembe rólad a kép alapján, bocsi.
egy világosabb kép jobb lenne, mert alig látszik az arcod.
ami meg látszik belőle, az aranyos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!